Eigen Hondentrimsalon Starten Thuisstudie

Type product

Eigen Hondentrimsalon Starten Thuisstudie

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 122 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Hondenliefhebbers opgelet: in 9 maanden start jij een hondentrimsalon Houd je van honden en lijkt het je leuk om eigen baas te zijn? Dan is de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten de eerste stap. In 9 maanden tijd kun jij aan de slag met een trimsalon voor honden. En wie weet ontvang je dan al de baasjes van honden. Tijdens de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten leer je hoe je honden goed verzorgt en hoe je de gezondheid van deze trouwe viervoeters checkt. Je beheerst uiteenlopende modelleertechnieken voor honden. En je hebt de kennis en vaardigheden om dieren een verzorgende behandeling te geven in de trimsalon. Verdiep je inhondenverzorging Van de anatomie tot verschillende rassen, bijzo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Honden, Anatomie, Rehabilitatie, Huisarts en Medisch Secretaresse.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Hondenliefhebbers opgelet: in 9 maanden start jij een hondentrimsalon Houd je van honden en lijkt het je leuk om eigen baas te zijn? Dan is de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten de eerste stap. In 9 maanden tijd kun jij aan de slag met een trimsalon voor honden. En wie weet ontvang je dan al de baasjes van honden. Tijdens de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten leer je hoe je honden goed verzorgt en hoe je de gezondheid van deze trouwe viervoeters checkt. Je beheerst uiteenlopende modelleertechnieken voor honden. En je hebt de kennis en vaardigheden om dieren een verzorgende behandeling te geven in de trimsalon. Verdiep je inhondenverzorging Van de anatomie tot verschillende rassen, bijzondere kenmerken, hygiënisch werken en de ‘taal van honden’: in de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten komen alle aspecten aan bod rondom de verzorging van honden. Zoals de titel van de cursus al doet vermoeden pas je verschillende trimtechnieken toe. Ook maak je hondenvachten klitvrij zodat huidirritaties en bewegingsproblemen geen kans krijgen. Werken als hondentrimmer De dagelijkse werkzaamheden van een hondentrimmer bestaan uit nagels knippen, oren en ogen schoonmaken, tanden controleren en nog veel meer. Start succesvol je eigen hondentrimsalon Succesvol ondernemer worden? Met de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten krijg je een praktische handleiding. Je leert hoe je klanten vindt en een goede relatie met hen opbouwt. Je weet hoe je een bedrijf goed opzet, administratie bijhoudt en hoe belastingen en verzekeringen werken in de praktijk. De cursus Eigen Hondentrimsalon Starten is ideaal voor liefhebbers van honden die ook eigen baas willen zijn. Zo ervaar je het beste van twee werelden. Nu bij inschrijving: GRATIS handboekStudieduur: 9 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie. .

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.