Smartphone Video / Online Video 1:1 training

Type product
Tijdsduur

Smartphone Video / Online Video 1:1 training

NewMediaBrains
Logo van NewMediaBrains
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 NewMediaBrains heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 23 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Maak mooie, professionele video’s met je eigen smartphone, HOE DAN?

Ervaring is serieus niet nodig, íedereen kan het leren! Anne Marie Hazenberg leert jou, op een tempo dat bij jou past, alle mogelijkheden: storyboards maken, filmtechnieken, mobiel monteren en online slim publiceren!
Misschien herken je het wel: je wilt mooie, professionele video's schieten voor privé, je business een nieuwe boost wil geven of omdat je misschien op zoek bent naar een nieuwe baan. Het is algemeen bekend dat de smartphones van tegenwoordig heel veel kunnen, eigenlijk heb jij al die professionele opname apparatuur al in je broekzak. Gelukkig heb je ook geen ingewikkelde materialen of kennis nodig om een profess…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Video / Camera, Apple Final Cut Pro / Express, Adobe Premiere, (Digitale) Fotografie en Avid.

Maak mooie, professionele video’s met je eigen smartphone, HOE DAN?

Ervaring is serieus niet nodig, íedereen kan het leren! Anne Marie Hazenberg leert jou, op een tempo dat bij jou past, alle mogelijkheden: storyboards maken, filmtechnieken, mobiel monteren en online slim publiceren!
Misschien herken je het wel: je wilt mooie, professionele video's schieten voor privé, je business een nieuwe boost wil geven of omdat je misschien op zoek bent naar een nieuwe baan. Het is algemeen bekend dat de smartphones van tegenwoordig heel veel kunnen, eigenlijk heb jij al die professionele opname apparatuur al in je broekzak. Gelukkig heb je ook geen ingewikkelde materialen of kennis nodig om een professionele video te maken. JIJ KAN DIT OOK, ÉCHT WAAR!


Tijdens de privéles leert Anne Marie je alle ins en outs op het gebied van filmtechnieken, het gebruik van hulpmiddelen (selfiestick, microfoon, licht) en de montagemogelijkheden. Ook heeft zij allerlei materialen zoals selfiesticks, steadycams, licht, geluid e.d. voorhanden. Jij mag alles uitproberen. Het enige wat jij mee moet brengen is je eigen smartphone, een goed humeur en een open vizier. Want jij mag lekker out of the box in een veilige omgeving.

Welke onderdelen kan jij uitkiezen voor de Smartphone Video Coaching?

  1. Scripting & Storyboarding
  2. Hoe vertaal je je verhaal naar pakkend beelden
  3. De theorie over film-, licht- en geluidstechnieken
  4. Het direct praktisch toepassen van deze theorie en het leren schieten van mooie en filmsche shots
  5. Supersnel en eenvoudig monteren op je smartphone of tablet
  6. Publicatie op social media vanuit je smartphone

Tijdens priveles / coaching mag jij dus zelf aangeven op welke disciplines je getrained wil worden. 

Wat levert privéles Smartphone Video jou op?

  • Praktische vaardigheden: hoe maak je snel en eenvoudig een mooie video waarmee je professioneel voor de dag kunt komen?
  • Je bent over de VLOG drempel heen geholpen (als je die drempel hebt….)
  • Inzicht in smart workflow en na de training ben je altijd “shooting ready” 
  • Einde van de coaching presenteer jij je zelfgemaakte video productie online (geen must, is een mogelijkheid)

Maximaal 1 deelnemers in een halve dag priveles.

Op de door jou aangewezen locatie (kan overal in NL) waarbij operationeel alles verloopt conform de RIVM COVID19 regels. 

De trainingen van NewMediaBrains hebben altijd een heel praktische insteek en zijn gericht op de praktijk, de online wereld anno 'nu'. Een wereld die razendsnel verandert. Wij hanteren geen dikke rapporten, geen langdurige theorieen, maar een methodiek waarmee je snel en doelgericht en zelfstandig aan de slag kunt. DiY mentaliteit en onze trainers staan dagelijks met beide benen in de productie. Een van onze bronnen waarmee wij onze kennis op peil houden is het jaarlijkse bezoek aan SXSW, hét grootste congres op gebied van online innovaties, altijd in maart Austin - Texas. Vrijblijvend en kosteloos kan je onze learnings volgen via de bekende socialmedia kanalen @NewMediaBrians en @SocialMediaMonteur.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.