Post-HBO Strategic Leadership & Change

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Post-HBO Strategic Leadership & Change

Netherlands Business Academy
Logo van Netherlands Business Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Netherlands Business Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 22 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVianen
8 mrt. 2023 tot 8 mrt. 2024
check_circle Startgarantie
placeVianen
4 okt. 2023 tot 4 okt. 2024
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Netherlands Business Academy is aanbieder van NVAO geaccrediteerde Masteropleidingen in deeltijd voor professionals die meer uit hun carrière willen halen.

De post-HBO opleiding Strategic Leadership & Change.

De post-HBO Opleiding Strategic Leadership & Change geeft diepgaand inzicht in het vormgeven van veranderingen en de rol van leiderschap hierbij. Uitgangspunt is het vak “Strategie & Beleid” waar de (strategische) doelstellingen van het bedrijf worden bepaald. Om hier te komen is het vooral belangrijk om de mensen in de organisatie mee te krijgen. Vaak betekent dit het overwinnen van weerstand tegen de veranderingen; “Verandermanagement”“Leiderschap” kent daarbij dan ook diverse gezichten; voor de verandering, tijdens de verandering en daarna. Het aanvullende vak “Management Control & Information Systems”  geeft de leiding van de organi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leiderschap, Strategisch management, Motiveren, Teambuilding en Operationeel management.

Netherlands Business Academy is aanbieder van NVAO geaccrediteerde Masteropleidingen in deeltijd voor professionals die meer uit hun carrière willen halen.

De post-HBO opleiding Strategic Leadership & Change.

De post-HBO Opleiding Strategic Leadership & Change geeft diepgaand inzicht in het vormgeven van veranderingen en de rol van leiderschap hierbij. Uitgangspunt is het vak “Strategie & Beleid” waar de (strategische) doelstellingen van het bedrijf worden bepaald. Om hier te komen is het vooral belangrijk om de mensen in de organisatie mee te krijgen. Vaak betekent dit het overwinnen van weerstand tegen de veranderingen; “Verandermanagement”“Leiderschap” kent daarbij dan ook diverse gezichten; voor de verandering, tijdens de verandering en daarna. Het aanvullende vak “Management Control & Information Systems”  geeft de leiding van de organisatie de tools om op een goede manier te kunnen sturen op basis van inzicht in de belangrijkste gegevens. Hiermee is de leiding in control, beheerst zij de realisatie van de doelen.

De post-HBO Strategic Leadership & Change is een volledig jaar van de volledige MBA en geeft hiervoor ook vrijstelling bij een eventuele doorstroom.

Het Programma

• Module Zelfmanagement, Leiderschap & Coaching
• Module Methode & Technieken van Onderzoek
• Module Verandermanagement
• Module Leadership
• Module Strategie & Beleid
• Module Management Control & Information Systems
• Module Ethiek

Toelating

Om de post-hbo Leadership & Change te volgen beschik je over minimaal een hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een intakegesprek is mogelijk als je kunt aantonen dat je op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.
Je bespreekt jouw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijg je een studieadvies en kun je worden toegelaten tot de opleiding.

Titel / diploma

Na succesvol afronden van de opleiding ontvang je een post-hbo diploma Leadership & Change van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kun je vrijstelling verkrijgen voor het betreffende onderdeel van het volledige masterprogramma.

Duur en studiebelasting

De post-HBO Strategic Leadership & Change bestaat uit 22 contactdagen. Buiten de college-uren moet je rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Locaties

De post-HBO Strategic Leadership & Change wordt aangeboden in Vianen.

Collegetijden

Maandagmiddag en maandagavond. In de ochtend vinden er begeleide werkcolleges plaats. Hier werk je casussen en opdrachten uit, bereid je presentaties voor en wordt elkaars werk becommentarieerd.

Voor alle modules word gebruik gemaakt van Nederlands- Engelstalige literatuur. Alle lessen worden verzorgd in de Nederlandse taal.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.