Process mining in de praktijk

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Process mining in de praktijk

NBA Opleidingen
Logo van NBA Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 NBA Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 19 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeOnline
11 okt. 2022
Toon rooster
event 11 oktober 2022, 09:00-11:45, Online, Dag 1
placeOnline
21 dec. 2022
Toon rooster
event 21 december 2022, 09:00-11:45, Online, Dag 1

Beschrijving

Van data-analyse naar process mining; processen in kaart brengen. Waar liggen mogelijkheden voor verbetering, hoe sterk is de interne beheersing en krijg je juist op afstand zicht op de werkelijke processen in je organisatie? Een webinar waarin we zowel de rol van de auditor als controller belichten. Zo biedt process mining voor de (controlerend) accountant mogelijkheden om audit werkzaamheden wellicht efficiënter, maar vooral effectiever en met meerwaarde voor de organisatie in te zetten. Want hoe sterk is de AO en IB? Waar liggen risico's en dus waar kan je processtappen versterken? Maar ook voor de controller biedt process mining kansen. Door als spin in het web (financiële) informatiestr…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Proces mining, Data mining, Data Analyse, Business intelligence en Excel.

Van data-analyse naar process mining; processen in kaart brengen. Waar liggen mogelijkheden voor verbetering, hoe sterk is de interne beheersing en krijg je juist op afstand zicht op de werkelijke processen in je organisatie? Een webinar waarin we zowel de rol van de auditor als controller belichten. Zo biedt process mining voor de (controlerend) accountant mogelijkheden om audit werkzaamheden wellicht efficiënter, maar vooral effectiever en met meerwaarde voor de organisatie in te zetten. Want hoe sterk is de AO en IB? Waar liggen risico's en dus waar kan je processtappen versterken? Maar ook voor de controller biedt process mining kansen. Door als spin in het web (financiële) informatiestromen in kaart te brengen wordt duidelijk waar efficiency en effectiviteitsverbeteringen mogelijk zijn. Zo kan je blijven inspelen op nieuwe trends, kansen en uitdagingen. DoelstellingTijdens deze cursus leer je praktische technieken en vergroot je jouw vaardigheden door te oefenen met process mining.InhoudTijdens het webinar ga je hands-on aan de slag. Je pakt, met behulp van een software tool (Minit) een concreet inkoopproces op. Een cases die zowel herkenbaar is voor auditors, accountants als controllers. Introductie process mining Projectaanpak Introductie Minit Casus inkoopproces: hands-on opdrachten Aan de hand van de case leer je concreet de skills om process mining toe te passen. Je krijgt daartoe de beschikking over een process mining tool die je voor beperkte tijd kunt gebruiken en waarmee je kunt oefenen. Bijzonderheden Om gebruik te maken van de online trainingslicentie van Minit software heb je een laptop nodig met toegang tot internet. Je ontvangt daartoe tijdens de training nadere instructies. Aansluitend kun je de volgende webinars volgen; Data-analyse in de praktijk Visual analytics in de praktijkBestemd voorControllers, accountants en andere financieel professionals werkzaam binnen het (bredere) assurance en interne controle domein. Je bent op zoek naar een concrete en praktische cursus om daadwerkelijk process mining toe te passen.

Van data-analyse naar process mining; processen in kaart brengen. Waar liggen mogelijkheden voor verbetering, hoe sterk is de interne beheersing en krijg je juist op afstand zicht op de werkelijke processen in je organisatie?

Een webinar waarin we zowel de rol van de auditor als controller belichten. Zo biedt process mining voor de (controlerend) accountant mogelijkheden om audit werkzaamheden wellicht efficiënter, maar vooral effectiever en met meerwaarde voor de organisatie in te zetten. Want hoe sterk is de AO en IB? Waar liggen risico's en dus waar kan je processtappen versterken?

Maar ook voor de controller biedt process mining kansen. Door als spin in het web (financiële) informatiestromen in kaart te brengen wordt duidelijk waar efficiency en effectiviteitsverbeteringen mogelijk zijn. Zo kan je blijven inspelen op nieuwe trends, kansen en uitdagingen.

Doelstelling

Tijdens deze cursus leer je praktische technieken en vergroot je jouw vaardigheden door te oefenen met process mining.

Inhoud

Tijdens het webinar ga je hands-on aan de slag. Je pakt, met behulp van een software tool (Minit) een concreet inkoopproces op. Een cases die zowel herkenbaar is voor auditors, accountants als controllers.

  • Introductie process mining
  • Projectaanpak
  • Introductie Minit
  • Casus inkoopproces: hands-on opdrachten

Aan de hand van de case leer je concreet de skills om process mining toe te passen. Je krijgt daartoe de beschikking over een process mining tool die je voor beperkte tijd kunt gebruiken en waarmee je kunt oefenen.

Bijzonderheden
Om gebruik te maken van de online trainingslicentie van Minit software heb je een laptop nodig met toegang tot internet. Je ontvangt daartoe tijdens de training nadere instructies.

Aansluitend kun je de volgende webinars volgen;

  • Data-analyse in de praktijk
  • Visual analytics in de praktijk

Bestemd voor

Controllers, accountants en andere financieel professionals werkzaam binnen het (bredere) assurance en interne controle domein. Je bent op zoek naar een concrete en praktische cursus om daadwerkelijk process mining toe te passen.

Interactief hands-on webinar

Met het volgen van dit programma adresseer je een mogelijk thema binnen het verplicht onderwerp 2021 Continuïteit. Tenzij je controlerend accountant ben kun je aan dit onderwerp in brede zin invulling geven. Van belang is dat je goed beoordeelt hoe het thema van je keuze past binnen je eigen ontwikkeling en wat daarmee bereikt moet worden. Bekijk hier meer informatie over het verplicht onderwerp.

RC's genieten van het gereduceerde tarief voor leden.

De vermelde prijs is voor leden van Koninklijk NBA. Voor niet-leden is de prijs 285,- ex BTWAccountancyAdvancedAuditorsIntern accountantsIT & DataMKB-accountantsOnline learningOpenbaar accountantsOverheidsaccountantsOverige financieel professionalsSpringest publicatie

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NBA Opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.