Formele zaken: praktisch voor de praktijk

Tijdsduur

Formele zaken: praktisch voor de praktijk

NBA Opleidingen
Logo van NBA Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 NBA Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 19 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

NBA Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beschrijving

Dit webinar geeft je een praktische rondleiding door de ontwikkelingen van de formele kant van het belastingrecht. Dankzij tips en nuttige handvatten sta je sterker. De praktijk van het belastingrecht wordt steeds formeler. Je wilt ook op dit punt je cliënten kunnen helpen en ze van een eerste advies kunnen voorzien. Dit webinar bied je de noodzakelijke kennis en de belangrijkste actualiteiten. DoelstellingIn dit webinar leer je aan welke belangrijke regels de inspecteur gebonden is. Je krijgt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen om een aanslag of boete te bestrijden. Je zult na het volgen van dit webinar nog alerter zijn op de rechtspositie van je cliënt.InhoudDe onderwerpen die behandeld …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Sociale Verzekeringen, Sociaal Zekerheidsrecht, Sociale Zekerheid, Verzekeringen en WFT Zorgverzekering.

Dit webinar geeft je een praktische rondleiding door de ontwikkelingen van de formele kant van het belastingrecht. Dankzij tips en nuttige handvatten sta je sterker. De praktijk van het belastingrecht wordt steeds formeler. Je wilt ook op dit punt je cliënten kunnen helpen en ze van een eerste advies kunnen voorzien. Dit webinar bied je de noodzakelijke kennis en de belangrijkste actualiteiten. DoelstellingIn dit webinar leer je aan welke belangrijke regels de inspecteur gebonden is. Je krijgt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen om een aanslag of boete te bestrijden. Je zult na het volgen van dit webinar nog alerter zijn op de rechtspositie van je cliënt.InhoudDe onderwerpen die behandeld worden zijn afhankelijk van de actualiteit en de ontwikkelingen. De volgende aspecten worden in ieder geval besproken; Navorderen en naheffen: welke regels gelden er voor de inspecteur? Een boete: met welke argumenten gaat deze boete van tafel? Overige actualiteiten en rechtspraak Aan de hand van rechtspraak en praktijkvoorbeelden krijg je een mogelijkheden duidelijk en helder in beeld. De voorbeelden zouden uit je praktijk kunnen komen. Dit maakt dat de formele aspecten herkenbaar worden. Zo kun je de opgedane kennis direct inzetten.Bestemd voorMkb-accountants en overige adviseurs die klanten op fiscaal gebied adviseren.

Dit webinar geeft je een praktische rondleiding door de ontwikkelingen van de formele kant van het belastingrecht. Dankzij tips en nuttige handvatten sta je sterker.

De praktijk van het belastingrecht wordt steeds formeler. Je wilt ook op dit punt je cliënten kunnen helpen en ze van een eerste advies kunnen voorzien. Dit webinar bied je de noodzakelijke kennis en de belangrijkste actualiteiten.

Doelstelling

In dit webinar leer je aan welke belangrijke regels de inspecteur gebonden is. Je krijgt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen om een aanslag of boete te bestrijden. Je zult na het volgen van dit webinar nog alerter zijn op de rechtspositie van je cliënt.

Inhoud

De onderwerpen die behandeld worden zijn afhankelijk van de actualiteit en de ontwikkelingen. De volgende aspecten worden in ieder geval besproken;

  • Navorderen en naheffen: welke regels gelden er voor de inspecteur?
  • Een boete: met welke argumenten gaat deze boete van tafel?
  • Overige actualiteiten en rechtspraak

Aan de hand van rechtspraak en praktijkvoorbeelden krijg je een mogelijkheden duidelijk en helder in beeld. De voorbeelden zouden uit je praktijk kunnen komen. Dit maakt dat de formele aspecten herkenbaar worden. Zo kun je de opgedane kennis direct inzetten.

Bestemd voor

Mkb-accountants en overige adviseurs die klanten op fiscaal gebied adviseren.

De vermelde prijs is voor leden van Koninklijk NBA. Voor niet-leden is de prijs 225,- ex BTWAccountancyAdvancedFiscaal & JuridischMKB-accountantsOnline learningOpenbaar accountantsOverige financieel professionalsSpringest publicatie

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NBA Opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.