2 days - SAP Basis + Eigen SAP systeem "Avond" | Weesperstraat 61-63-65-105| - 2 classroom session xadat.nl -techrabota.bg

Niveau
Tijdsduur
Trainer
M Holten

2 days - SAP Basis + Eigen SAP systeem "Avond" | Weesperstraat 61-63-65-105| - 2 classroom session xadat.nl -techrabota.bg

Mr Data Business School (XADAT.NL)
Logo van Mr Data Business School (XADAT.NL)
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,7 Mr Data Business School (XADAT.NL) heeft een gemiddelde beoordeling van 9,7 (uit 16 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9
Gemiddeld cijfer voor 2 days - SAP Basis + Eigen SAP systeem "Avond" | Weesperstraat 61-63-65-105| - 2 classroom session xadat.nl -techrabota.bg
Gebaseerd op 1 ervaring Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Andrea Van Loon
Marketing Executive
9
2 days - SAP Basis + Eigen SAP systeem "Avond" | Weesperstraat 61-63-65-105| - 2 classroom session xadat.nl -techrabota.bg

"Mondy is een zeer prettige trainer om mee samen te werken. Door zijn toegankelijke karakter was ik niet bang om wat voor vraag dan ook te stellen en heb ik het gevoel dat ik echt iets geleerd heb. De training was zeer leerzaam en door Mondy's energieke persoonlijkheid was het ook echt een leuke trainingsdag en voelde ik me heel gemotiveerd. De bijgeleverde reader is overzichtelijk ingedeeld en ook achteraf een goed hulpmiddel als naslagwerk. Ik heb Mondy al aan meerdere collega's aanbevolen en ik hoor louter enthousiaste geluiden! " - 29-11-2016 11:31

"Mondy is een zeer prettige trainer om mee samen te werken. Door zijn toegankelijke karakter was ik niet bang om wat voor vraag dan ook te st… alles lezen - 29-11-2016 11:31

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Mr Data Business School (XADAT.NL) biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brussel, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Bel Mr Data Amsterdam, Brussel, London voor: SAP Basis Training "Avond". 14 dagen (2 sessions) [video] https://youtu.be/akLxveZPDT8 

Waarom zou je in 2022 je tijd verspillen om te investeren in een 3-jarig diploma Voordat je het weet is er een volgende 'crisis'! Ik geloof dat door digitalisering de wereld om ons heen verandert. Dit heeft ook invloed op onze studiekeuze. In 2030 zijn traditionele diploma’s van het hoger onderwijs en conventionele grote universitaire opleidingen niet meer bruikbaar. Bovendien hebben studenten zoals ik na de COVID 19-regelgeving geen goesting meer om naar grote universiteiten af te reizen of 3 jaar op kot te zitten voor een bachelordiploma, voordat je het weet…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: SAP, Business intelligence, SAP Crystal Reports, SAP NetWeaver en SAP Financial Accounting (FI).

Bel Mr Data Amsterdam, Brussel, London voor: SAP Basis Training "Avond". 14 dagen (2 sessions) [video] https://youtu.be/akLxveZPDT8 

Waarom zou je in 2022 je tijd verspillen om te investeren in een 3-jarig diploma Voordat je het weet is er een volgende 'crisis'! Ik geloof dat door digitalisering de wereld om ons heen verandert. Dit heeft ook invloed op onze studiekeuze. In 2030 zijn traditionele diploma’s van het hoger onderwijs en conventionele grote universitaire opleidingen niet meer bruikbaar. Bovendien hebben studenten zoals ik na de COVID 19-regelgeving geen goesting meer om naar grote universiteiten af te reizen of 3 jaar op kot te zitten voor een bachelordiploma, voordat je het weet is er een volgende 'crisis. Maak kennis met de Power Player van Mr.Data-World, Een opleidingsinstituut dat werkzoekenden in staat stelt om te leren, te groeien en verbinding te maken met de locatie van mi in Amsterdam, Brussel, Gent of Leuven?jn keuze. Online op saptrainingbelgium.be of op de campus in Groningen, Amsterdam, Brussel, Gent of Leuven?.
De internationale School of Technology van Mr.Data biedt onder andere een bootcamp van 14 dagen. Voor je het weet, begin je geld te verdienen! Ter plaatse of eender waar op de wereld via afstandsonderwijs op saptrainingbelgium.be!
Mr Data Business School biedt, BI Specialist Certification, SAP, ERP Certification, Microsoft Power BI Certification, Data Coding Bootcamp, IT Project Certification, Digital Marketing & Growth Hacking.
In mijn volgende video zal ik het hebben over de impact van digitalisering en werken op afstand en platformen zoals uber en airbnb na covid 19.
Wat denk jij over de toekomst van de 'Beste universiteiten in Europa'?
Subscribe en laat een comment achter of bezoek saptrainingbelgium.be.

Training SAP voor Financials

De training SAP voor beginners geeft u een geweldig inzicht in de essentie van SAP. In twee dagen leert u de belangrijkste functionaliteiten van het SAP ERP systeem. De training geeft u tal van handige trucs en shortcuts om snel door te dringen tot de kern van de zaak. 


SAP is uitgegroeid tot een van de grootste softwarepartners van het Nederlandse bedrijfsleven. Niet alleen veel grote bedrijven gebruiken SAP, ook steeds meer MKB ondernemingen werken ermee. Elke ambitieuze financial moet kennis in huis hebben van SAP. 

In twee dagen een geweldig inzicht in SAP
De basistraining SAP voor beginners start met een uitleg over de achtergrond en werking van SAP (op een 'need-to-know'-basis). 
Wilt u in twee dagen een geweldig inzicht in SAP krijgen, maken en tal van handige trucs en shortcuts ontdekken? Schrijf dan vandaag nog in.

SAP Basis Training
Veel grote bedrijven en organisaties maken tegenwoordig gebruik van informatiesystemen en databases die ze koppelen aan hun bedrijfsprocessen, denk aan de inkoop, bevoorrading, opslag, verkoop en facturatie. SAP is zo'n systeem, het staat voor Systemen, Applicaties en Producten in gegevensverwerking. De cursus SAP is met name voor medewerkers op het gebied van administratie en logistiek, die werken met dit systeem een handige en nuttige cursus.

Inhoud
U leert in deze praktijkgerichte cursus aan de hand van klassikale training en achter uw computer, met name door te doen! De volgende onderdelen staan op het cursusprogramma:
SAP en ERP; wat is het en hoe zijn ze opgebouwd?
Navigeren en inloggen in SAP
Werken in SAP; verwerken van een inkooporder, verkooporder en een betaling

Relevantie
De cursus SAP is speciaal ontwikkeld voor mensen die inzicht willen krijgen in dit systeem en die vaardigheden willen opdoen om er mee te kunnen werken.

Over Xadat big data university
XADAT Big Data University biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega's in uw onderneming. Wij zijn experts in Analyzing Data Analytics Technology.
Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Samen met gecertificeerde data analytics experts uit de praktijk geven wij verschillende opleidingen en cursussen in Business Intelligence trainingen. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Big Data University in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

Praktijkrelevant opleiden
Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor XADAT uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.

Boven verwachting
Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen.
We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen.

regus amsterdam bv

LEARNING coworking space amsterdam bezoek: REGUSAMSTERDAM.NL

LEARNING regus day pass bezoek: REGUSAMSTERDAM.NL

LEARNING regus membership bezoek: REGUSAMSTERDAM.NL

LEARNING office space amsterdam bezoek: REGUSAMSTERDAM.NL

LEARNING regus house rules bezoek: REGUSAMSTERDAM.NL

LEARING spaces amsterdam bezoek: REGUSAMSTERDAM.NL

LEARNING regus netherlands bezoek: REGUSAMSTERDAM.NL

Start Business Management Courses Today.

XADAT.COM offers a range of short courses in London and Amsterdam including ERP for beginners, performance management, kpi, business intelligence tools, data warehousing, bi roadmap, analytics, big data, become a business analyst, become a data analyst, BI systems, BI Architecture, information visualization, business intelligence competency Center, Scrum methodology, Mobile BI, individual courses. Apply today!

 

Business Management Courses 1: ERP

This course is designed beginners working with and around ERP system. This material approaches real-world ERP system topics using an integrated process perspective of an organisation. Click “here” Download brochure ERP systems. Or contact XADAT.COM.

 

Business Management Courses 2: Performance management

This Course combines technical and social know-how to give you a solid framework for designing, configuring, and managing performance improvement initiatives with sustainable results. Managing Business Performance offers a unique blueprint for achieving organisational excellence through improved productivity, and efficiency.

Click “here” Download brochure Performance management. Or contact XADAT.COM.

 

performance management key performance indicators 2016

Business Management Courses 3: Business Intelligence Tools

Business Intelligence is a technology, system that provide managers to makeing desscions based on Data. End rsults ar performance dashboards, performance tools. companies with usefull visual guide to developing an effective business intelligence (BI) decision-support application. This book outlines a methodology that takes into account the complexity of developing applications in an integrated BI environment.

Business Management Courses 4: Data warehousing

This course focuses on how and why to modenize your data warehousing architecture. Also we will discuss workloads, what they mean in the world of data warehousing and Big Data. This is one of the most important and critical aspects of the future architecture of data management solution. Especially we discuss the data warehouse appliance, cloud computing, introduction of data visualization, and in-memory.

data warehousing what is data warehousing

Business Management Courses 5: Business Intelligence Strategy

business intelligence strategy-bi strategy

 

Business Management Courses 6: Business analyst

In course you will learn to be a Business Analyst. The business analyst is liaison between business stakeholders and the technical team (vendors. software developers, etc.) This course will deliver you usefull methodics, tools, tables, interview questions, checklist, templates that business analyst can use by day-to-day business .

business analyst business analyst course

 

Business Management Courses 7: Data visualization

This course will help you turn your data into high impact visual stories that stick with your audience. Epecifically, you’ll learn how to understand the importance of context and audience. Also we will focuss on determine the appropriate type of graph for your situation. Get started with direct attentions on your audience’s attention to the most important parts of your data. You will learn think like a designer and utilize concepts of design in data visualization.

 

Data visualization BI tools

Business Management Courses 8: Business Intelligence Competency Center Dashboard

 • Business Intelligence Organizations Trends
 • How Design Data driven Business Intelligence Organisation ?
 • What is Business Inteligence Competency Center?
 • Implementing Business Intelligence Competency Center Information Evolution Model
 • Change Management & BICC
  • Human Capital
  • Culture
  • Infrastucture
  • Customer Services
 • Best Practice Business Cases

Business Intelligence Competency Center Dashboard

 

Business Management Courses 9: Scrum Methdology

In this course you will learn about most popular agile methodologies today in 2016.

In this course you will understanding IT project management methodic for example: Agile, Scrum, XP, Lean, and, Kanban.

 • On time delivery of Agile projects
 • Deliver high-quality software system via Agile
 • Working in Agile teams

 

Business Management Courses 10: Mobile Analytics, Mobile App Analytics

mobile analytics
mobile app analytics

 

Business Management Courses skills

ERP, Performance management, Business Intelligence Tools, Data warehousing, Business Intelligence Strategy, Business analyst, Data visualization, Business Intelligence Competency Center, Dashboard, Scrum, Mobile Analytics, leadership, training, business ideas, communication skills, small business ideas, earn money online, dale, online courses, business administration, business management, leadership skills, small business, business development, carnegie learning online, carnegie learning, starting a business, online business, business class, training and development, business opportunities, presentation skills, business strategy, business school, business studies, management skills, business consultant, sales training, business degree, management courses, business management courses, online training, leadership training, customer service training, business coach, leadership development, business planning, business consulting, executive coaching, training courses, project management training, management training, business coaching, business courses, business opportunity, corporate training, business skills, communication skills training, business administration courses, business management course, training course, online training courses, online business courses, leadership courses, business degrees, business analyst training, hr training, training programs, train the trainer courses, train the trainer course, presentation skills training, business schools, business advice, staff training, management training programs, skills training, business course, business administration course, business education, business training, employee training, corporate trainer, business colleges, professional training, small business courses, business classes, management training courses, business courses online, change management training, leadership training programs, sales training courses, sales training programs, communication training, business leadership, business college, risk management training, manager training, training companies, corporate training companies, negotiation skills training, leadership course, business certificate, business analysis training, business study, supervisor training, business programs, leadership development training, business seminars, leadership seminars, degree in business, business universities, executive training, negotiation training, management classes, training development, business development courses, training company, business management skills, sales management training, corporate training programs, training skills, online business classes, training providers,

Business Management Courses Regio

Shanghai Pudong, China, Pakistan, Beijing, Municipality, Delhi, India. Lagos, Nigeria, Tianjin, China, Istanbul, Metropolitan, Turkey, Tokyo, Japan, Guangzhou, China, Mumbai, Moscow, Russia, São Paulo, Brazil, Shenzhen, Jakarta, Indonesia, South Korea, Kinshasa Democratic Republic, Congo, Egypt, Lahore, Badshahi, Mosque, Pakistan, Mexico, Lima, Peru, New York, United States London, UK, United Kingdom, Bengaluru, India, Bangkok, Thailand, Amsterdam

Amsterdam, Badshahi, Bangkok, Beijing, Bengaluru, Brazil, business administration, business administration course, business administration courses, business advice, business analysis training, business analyst, business analyst training, business certificate, business class, business classes, business coach, business coaching, business college, business colleges, business consultant, business consulting, business course, business courses, business courses online, business degree, business degrees, business development, business development courses, business education, business ideas, Business Intelligence Competency Center, business intelligence strategy, business intelligence tools, business leadership, business management, business management course, business management courses, business management skills, business opportunities, business opportunity, business planning, business programs, business school, business schools, business seminars, business skills, business strategy, business studies, business study, business training, business universities, carnegie learning, carnegie learning online, change management training, China, communication skills, communication skills training, communication training, Congo, corporate trainer, corporate training, corporate training companies, corporate training programs, customer service training, dale, Dashboard, Data visualization, data warehousing, degree in business, Delhi, earn money online, Egypt, employee training, ERP, executive coaching, executive training, Guangzhou, hr training, India, India. Lagos, Indonesia, Istanbul, Jakarta, Japan, Kinshasa Democratic Republic, Lahore, leadership, leadership course, leadership courses, leadership development, leadership development training, leadership seminars, leadership skills, leadership training, leadership training programs, Lima, london, management classes, management courses, management skills, management training, management training courses, management training programs, manager training, Metropolitan, Mexico, Mobile Analytics, Moscow, Mosque, Mumbai, Municipality, negotiation skills training, negotiation training, New York, Nigeria, online business, online business classes, online business courses, online courses, online training, online training courses, Pakistan, performance management, Peru, presentation skills, presentation skills training, professional training, project management training, risk management training, Russia, sales management training, sales training, sales training courses, sales training programs, São Paulo, Scrum, Shanghai Pudong, Shenzhen, skills training, small business, small business courses, small business ideas, South Korea, staff training, starting a business, supervisor training, Thailand, Tianjin, Tokyo, train the trainer course, train the trainer courses, training, training and development, training companies, training company, training course, training courses, training development, training programs, training providers, training skills, Turkey, UK, United Kingdom, United States LondonEdit

Search for:Recent Posts

 • Performance Management
 • Mobile Analytics Amsterdam London
 • Data warehousing Amsterdam London
 • Business intelligence tools Amterdam London
 • Performance management Amsterdam London

Recent Comments

Archives

 • June 2016
 • May 2016
 • April 2016
 • March 2016
 • November 2015

Categories

 • 2016
 • agile bi methodology
 • Amsterdam
 • analytics
 • bi consultant
 • bi objects
 • bi reporting tools
 • bi sap
 • big data
 • big data etl tools
 • bobj
 • bobj business objects
 • Business Analyst
 • business analytics courses
 • Business Intelligence Analyst
 • business intelligence applications
 • Business Intelligence Competency Center
 • business intelligence consultants
 • business intelligence courses
 • business intelligence implementation plan
 • business intelligence purpose
 • business intelligence reporting
 • Business intelligence resume
 • business intelligence strategy
 • business intelligence support
 • business intelligence system
 • business intelligence system components
 • business intelligence systems
 • business intelligence systems definition
 • business intelligence team
 • business intelligence tools
 • business intelligence vision statement examples
 • business object
 • business object sap
 • business objects 4.1
 • business objects partners
 • business objects reporting
 • business objects reporting software
 • business objects reporting tutorial
 • business objects universe
 • business objects web intelligence
 • BUSINESS-OBJECTS-TUTORIAL
 • Dashboard
 • Data Analyst
 • data business intelligence
 • data etl
 • data integration tools
 • data integrator tool
 • Data visualization
 • data visualization service
 • Data warehousing
 • data warehousing tools
 • datastage etl
 • ERP
 • etl architecture
 • etl concepts
 • etl data quality
 • etl datastage
 • etl definition
 • etl developer
 • etl development
 • etl for big data
 • etl full form
 • etl job
 • etl meaning
 • etl means
 • etl process
 • etl programmer
 • etl software
 • etl sql
 • etl sql server
 • etl systems
 • etl testing
 • etl tools
 • etl tools list
 • free sap training
 • how to build a business intelligence system
 • key performance indicators
 • list of data integration tools
 • London
 • Mobile Analytics
 • performance management
 • sap
 • sap bi
 • sap bi bo
 • sap bi bw
 • sap bi certification
 • SAP BI Consultant Amsterdam
 • sap bi on hana
 • sap bi reporting tools
 • sap bi reports
 • sap bi training
 • sap bi tutorial
 • sap bi versions
 • sap bo
 • sap bo mobile
 • sap bo web intelligence
 • sap bobj
 • sap business intelligence software
 • sap business object
 • sap businessobjects
 • sap bw 7.4
 • sap bw basics
 • sap bw hana
 • sap bw on hana
 • sap bw reporting tools
 • sap bw training
 • sap bw tutorial
 • sap course
 • sap is retail
 • sap query
 • sap reporting
 • Scrum
 • sql etl
 • Uncategorized
 • use of business intelligence
 • what does etl stand for
 • What is Business Intelligence
 • What is data analysis
 • what is etl
 • what is etl testing
 • what is sap
 • what is sap bi
 • what is sap bw
9
Gemiddeld cijfer voor 2 days - SAP Basis + Eigen SAP systeem "Avond" | Weesperstraat 61-63-65-105| - 2 classroom session xadat.nl -techrabota.bg
Gebaseerd op 1 ervaring
starstarstarstarstar_half
Andrea Van Loon
Marketing Executive
9
2 days - SAP Basis + Eigen SAP systeem "Avond" | Weesperstraat 61-63-65-105| - 2 classroom session xadat.nl -techrabota.bg

"Mondy is een zeer prettige trainer om mee samen te werken. Door zijn toegankelijke karakter was ik niet bang om wat voor vraag dan ook te stellen en heb ik het gevoel dat ik echt iets geleerd heb. De training was zeer leerzaam en door Mondy's energieke persoonlijkheid was het ook echt een leuke trainingsdag en voelde ik me heel gemotiveerd. De bijgeleverde reader is overzichtelijk ingedeeld en ook achteraf een goed hulpmiddel als naslagwerk. Ik heb Mondy al aan meerdere collega's aanbevolen en ik hoor louter enthousiaste geluiden! " - 29-11-2016 11:31

"Mondy is een zeer prettige trainer om mee samen te werken. Door zijn toegankelijke karakter was ik niet bang om wat voor vraag dan ook te st… alles lezen - 29-11-2016 11:31

M Holten
M Holten
SAP BI, BO
9,7

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Mr Data Business School (XADAT.NL), om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.