eerste hulp bij het schrijven van een CV en motivatiebrief

Tijdsduur
Trainer

eerste hulp bij het schrijven van een CV en motivatiebrief

Move Your Talent BV
Logo van Move Your Talent BV

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Een ervaren recruiter kijkt zo'n 20 seconden naar een cv. Hoe zorg je dat je opvalt tussen alle cv's? In deze training deelt de trainer, die tevens jarenlange ervaring heeft als IT recruiter, de do's en don'ts van een goed cv. Daarnaast wordt in deze training stil gestaan bij het schrijven van een motivatiebrief met impact. De trainer neemt je mee in de keuken van recruitment en vertelt tijdens deze workshop veel over de brief- en CV selectie. Vanwege de jarenlange werkervaring van de trainer op het gebied van IT is deze workshop bij uitstek geschikt voor IT'ers, maar uiteraard zijn andere doelgroepen ook welkom. Na afloop van deze training ben je in het bezit van een goed CV en heb je een m…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Solliciteren, Schriftelijke communicatie, Personal branding, Elevator pitch en HR-advies.

Een ervaren recruiter kijkt zo'n 20 seconden naar een cv. Hoe zorg je dat je opvalt tussen alle cv's? In deze training deelt de trainer, die tevens jarenlange ervaring heeft als IT recruiter, de do's en don'ts van een goed cv. Daarnaast wordt in deze training stil gestaan bij het schrijven van een motivatiebrief met impact. De trainer neemt je mee in de keuken van recruitment en vertelt tijdens deze workshop veel over de brief- en CV selectie. Vanwege de jarenlange werkervaring van de trainer op het gebied van IT is deze workshop bij uitstek geschikt voor IT'ers, maar uiteraard zijn andere doelgroepen ook welkom. Na afloop van deze training ben je in het bezit van een goed CV en heb je een mooi format op zak voor het opstellen van een motivatiebrief. De training is een combinatie van theorie en praktijk en kan zowel individueel als in een groep gevolgd worden. Daarnaast is zowel een online als offline training mogelijk. De offline training vindt plaats in een mooi pand in het centrum van Gorinchem.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Move Your Talent BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.