Beter vindbaar in Google (SEO)

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van MKB Cursus & Training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 MKB Cursus & Training heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 2.144 ervaringen)
Bovnl winner icon 2016Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #3 in Financieel.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Ede
16 apr. 2019
Toon rooster
event 16 april 2019, 09:30-16:00
Zaandam
26 sep. 2019
Toon rooster
event 26 september 2019, 09:30-16:00
Zoetermeer
4 nov. 2019
Toon rooster
event 4 november 2019, 09:30-16:00

Beschrijving

Je leert wat je zelf kunt doen om beter vindbaar te zijn op het web. Deze training geeft je handvatten om het maximale uit je website te halen. Verbeter je website en vergroot het bezoekersaantal!

In deze training leer je wat je zelf kunt doen om beter vindbaar te zijn op het web. Hoewel SEO geen sprint maar een marathon is, krijg je concrete handvatten om het maximale uit je website te halen. Verbeter je website en vergroot het bezoekersaantal met vele direct bruikbare tips. Je leert van je website een succes te maken. Je weet welke factoren belangrijk zijn voor een goede vindbaarheid en je leert het aantal voor jou relevante bezoeken via zoekmachines vergroten. Het programma: wat is zoekma…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Je leert wat je zelf kunt doen om beter vindbaar te zijn op het web. Deze training geeft je handvatten om het maximale uit je website te halen. Verbeter je website en vergroot het bezoekersaantal!

In deze training leer je wat je zelf kunt doen om beter vindbaar te zijn op het web. Hoewel SEO geen sprint maar een marathon is, krijg je concrete handvatten om het maximale uit je website te halen. Verbeter je website en vergroot het bezoekersaantal met vele direct bruikbare tips. Je leert van je website een succes te maken. Je weet welke factoren belangrijk zijn voor een goede vindbaarheid en je leert het aantal voor jou relevante bezoeken via zoekmachines vergroten. Het programma: wat is zoekmachine optimalisatie, waar moet de site aan voldoen, indexatie, zoekwoordenonderzoek, content (tekst, afbeeldingen, e.a.), autoriteit & linkbuilding, lokale SEO, Quick wins, valkuilen. Deze training is voor iedereen die wil weten hoe je beter vindbaar wordt op het web. Tijdens de training presenteert de trainer je de praktische kant van zoekmachine optimalisatie en demonstreert vele mogelijkheden aan de hand van praktijksituaties. Je gaat zelf ook aan het werk. Neem een laptop mee om alles direct in praktijk te brengen. Het gebruik van Ipad of een ander tablet is minder geschikt. Leden van MKB-Nederland krijgen € 35,- korting.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.