Innovatie

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van MKB Cursus & Training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 MKB Cursus & Training heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 2.148 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #3 in Financieel.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Zoetermeer
30 sep. 2019
Toon rooster
event 30 september 2019, 10:00-16:00
Ede
28 okt. 2019
Toon rooster
event 28 oktober 2019, 10:00-16:00
Utrecht
18 nov. 2019
Toon rooster
event 18 november 2019, 10:00-16:00

Beschrijving

Hoe implementeer ik de noodzakelijke innovaties binnen mijn bedrijf en hoe zorg ik dat die ook echt rendement opleveren? In de training Innovatie krijg je antwoord op deze en aanverwante vragen.

Je weet als ondernemer dat de markt volop in beweging is. Continu dienen zich nieuwe technologieën aan en een aantal zal zeker impact hebben op jouw markt. Innovatie is dus ook voor jouw bedrijf essentieel. Maar hoe pak ik innovatie het beste op binnen mijn bedrijf en hoe zorg ik dat goede ideeën ook echt resulteren in een betere marktpositie? Innovatie is vooral een bekwaamheid en een combinatie van structuur en creativiteit. Na de training ben je bekend met de essenties van innovatie. Je begrijpt d…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Hoe implementeer ik de noodzakelijke innovaties binnen mijn bedrijf en hoe zorg ik dat die ook echt rendement opleveren? In de training Innovatie krijg je antwoord op deze en aanverwante vragen.

Je weet als ondernemer dat de markt volop in beweging is. Continu dienen zich nieuwe technologieën aan en een aantal zal zeker impact hebben op jouw markt. Innovatie is dus ook voor jouw bedrijf essentieel. Maar hoe pak ik innovatie het beste op binnen mijn bedrijf en hoe zorg ik dat goede ideeën ook echt resulteren in een betere marktpositie? Innovatie is vooral een bekwaamheid en een combinatie van structuur en creativiteit. Na de training ben je bekend met de essenties van innovatie. Je begrijpt de fasering van een innovatie traject en weet van de belangrijkste basistechnieken. Je kent de cruciale randvoorwaarden voor succesvolle innovaties. Je hebt concrete handvatten om je zicht, grip en rendement uit innovatie te vergroten. Aan de orde komt onder meer: wat is innovatie, opbouw innovatie traject, besturen van innovatie, bekende valkuilen, idee selectie, waarde propositie, verdienmodel, innovatie horizon, organisatorische randvoorwaarden en samenstelling innovatie teams. Deze training is bestemd voor DGA’s, directeuren, MT leden en verantwoordelijken voor innovatie of R&D binnen gevestigde ondernemingen. Leden van MKB-Nederland krijgen € 20,- korting.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.