Mindable

Adres:

Louise de Colignylaan 2
1623 MD Hoorn

Beschrijving

Persoonlijke groei is groei voor de organisatie.
Wij verzorgen persoonsgericht programma's, omdat we er in geloven dat organisatie verandering begint bij meer bewustwording bij de individuen die de organisatie 'dragen '. Wij richten ons op 'de menselijke maat' van het neerzetten van resultaten, zowel privé als zakelijk. Wij beoefenen ons trainers- en coachingsvak met liefde en passie en dat is wat …

Lees de volledige beschrijving

Persoonlijke groei is groei voor de organisatie.
Wij verzorgen persoonsgericht programma's, omdat we er in geloven dat organisatie verandering begint bij meer bewustwording bij de individuen die de organisatie 'dragen '. Wij richten ons op 'de menselijke maat' van het neerzetten van resultaten, zowel privé als zakelijk. Wij beoefenen ons trainers- en coachingsvak met liefde en passie en dat is wat herkend wordt door onze deelnemers.

Ontsluit je potentieel
Onze aanpak gaat verder dan het geven van tips, tucs en het streven naar een quick fix. Maar al te vaak gaat het in training en coaching over het toepassen van modellen en theorieën. Wij willen de diepte in, op zoek naar wat jou weerhoudt om volledig tot bloei komen.

Leer leren
Ons doel is dat je na onze tussenkomst zelf in staat bent je persoonlijke ontwikkeling verder ter hand te nemen, de regie weer op te pakken. Niet alleen is je probleem of issue opgelost maar je bent zelf in staat ook in de toekomst een wijs en passend antwoord te geven op veranderende omstandigheden en nieuwe uitdagingen.

Ondernemen en Purpose
Voor ons in ondernemen niet hetzelfde als veel geld verdienen. Voor ons gaat het om een zinvolle bijdrage leveren aan je omgeving. Wat heb jij te bieden aan de mensen om je heen. Of het nu gaat om je klanten of je collega's. We geloven erin dat ieder mens een heel persoonel ons voor meer informatie. lijke 'purpose' heeft. Een maatschappelijke roeping. Wij helpen je deze purpose expliciet te maken en in te zetten in je onderneming.

Wij geven trainingen, coachen en geven advies. Bel ons voor meer informatie. 0229 843325 

Ervaring met Mindable?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Mindable? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken