Teambuilding: Samenwerking in Beeld voor de Toekomst

Type product
Tijdsduur
Logo van Mensen in Bedrijf

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Samenwerking in beeld voor de toekomst

Vanaf morgen doen we het anders! 

Bij echt teamwork zijn goede communicatie en een gezamenlijke visie op samenwerken essentieel. Daarvoor is het belangrijk dat teamleden samen bepalen wat zij belangrijk vinden en waar zij als team voor willen gaan. 

Het teambuildingprogramma Samenwerking in beeld voor de toekomst is zeer geschikt voor teams die een diepgaande verandering willen aangaan in hun manier van werken. Tijdens deze dag doorbreekt uw team bestaande, inefficiënte patronen. Omdat de teamleden concreet aan de slag gaan met het maken van een teamkrant, worden deze patronen direct zichtbaar. Een perfecte ingang om samen de basis te leggen voor een…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Teambuilding, Leiderschap, Middle management, Teammanagement en Teamcoaching.

Samenwerking in beeld voor de toekomst

Vanaf morgen doen we het anders! 

Bij echt teamwork zijn goede communicatie en een gezamenlijke visie op samenwerken essentieel. Daarvoor is het belangrijk dat teamleden samen bepalen wat zij belangrijk vinden en waar zij als team voor willen gaan. 

Het teambuildingprogramma Samenwerking in beeld voor de toekomst is zeer geschikt voor teams die een diepgaande verandering willen aangaan in hun manier van werken. Tijdens deze dag doorbreekt uw team bestaande, inefficiënte patronen. Omdat de teamleden concreet aan de slag gaan met het maken van een teamkrant, worden deze patronen direct zichtbaar. Een perfecte ingang om samen de basis te leggen voor een teamcultuur waarin teamleden constructief samenwerken.  

Resultaat: een nieuwe manier van samenwerken 

Na deze teambuilding:

  • hebben teamleden geleerd te reflecteren op wat er in de huidige samenwerking goed gaat en wat er beter kan;
  • hebben teamleden met elkaar concrete adviezen geformuleerd voor een betere samenwerking, die vanaf morgen start;  
  • heeft het team een eerste stap gemaakt in de ontwikkeling door het maken van een gezamenlijke teamkrant.
  • voor de onderdelen van deze krant heeft het team succesfactoren geformuleerd voor de samenwerking in de toekomst en heeft deze vertaald in concrete handvatten.

Globaal programma

Als voorbereiding op de teambuildingdag gaan wij met u in gesprek over de ontwikkelbehoeften van uw team. Zo kunnen we ons richten op die zaken die uw team helpen daadwerkelijk stappen te zetten in de samenwerking.

Tijdens de dag krijgt het team in de ochtend zicht op de samenwerking met creatieve samenwerkingsopdrachten. Deze inzichten ondersteunen we met theorie.

In de middag gaat het team aan de slag met het maken van een krant. Deze uitgebreide oefening bestaat uit een aantal rondes. Per ronde analyseert het team samen met de trainer de samenwerking en stelt het verbeteringen voor. Hiermee wordt direct geoefend in de volgende ronde. De teamkrant gaat mee naar de dagelijkse praktijk en herinnert aan de gemaakte afspraken. Dit is essentieel: de teambuilding is een start die alleen werkt als het team in de praktijk regelmatig reflecteert op wat er goed gaat en wat beter kan in de samenwerking.

Begeleiding 

Tijdens deze teambuilding werken we met een van de volgende teamtrainers:   

Thijs Rijnbergen: organisatiepsycholoog, teamtrainer en Master of Belbin
Thijs werkt met passie als procesbegeleider en trainer. Hij gelooft in de kracht en kansen van werken in het hier-en-nu en zet dit veelvuldig in tijdens training en teamontwikkeling. Hij brengt mensen op een veilige, toegankelijke manier met elkaar in gesprek over samenwerken en persoonlijke ontwikkeling.

Jaco van der Schoor: organisatiepsycholoog, teamtrainer en auteur van Leve het Verschil! en Hoera, een conflict!
Jaco is een ervaren teamtrainer. Hij is het beste in zijn element wanneer ervaring en analyse samenkomen. Jaco werkt graag met dat wat zich in groepen voordoet.

Uw investering

De kosten voor deze dag zijn € 1.650,-- exclusief btw en reiskosten.
Het volgende is bij de prijs inbegrepen:

  • voorgesprek over de specifieke doelstellingen van uw team en uw wensen voor de invulling van de dag;
  • voorbereiding van de teamdag;
  • begeleiding van de teamdag.
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Teambuilding.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.