Training | Solliciteren in de huidige arbeidsmarkt

Tijdsduur
Logo van Matchcare

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken – dan is het belangrijk om bij een volgende loopbaanstap goed voorbereid voor de dag te komen. Deze Matchcare netwerk- en sollicitatietraining dompelt je onder in alle nieuwe mogelijkheden van de arbeidsmarkt van nu. Van Power cvtot Motivatiebrief of Sollicitatiegesprek – afgelopen jaren is er zoveel veranderd, als je goed voorbereid voor de dag wilt komen, zorg je dat al jouw sollicitatie-skills helemaal up-to-date zijn! Wist je bijvoorbeeld dat jouw online profiel net zo belangrijk is (of misschien wel belangrijker) dan wat we  offline van jou zien? En dat veel bedrijven vragen om een video-cv, zodat ze meteen een goed beeld krijgen van …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken – dan is het belangrijk om bij een volgende loopbaanstap goed voorbereid voor de dag te komen. Deze Matchcare netwerk- en sollicitatietraining dompelt je onder in alle nieuwe mogelijkheden van de arbeidsmarkt van nu. Van Power cvtot Motivatiebrief of Sollicitatiegesprek – afgelopen jaren is er zoveel veranderd, als je goed voorbereid voor de dag wilt komen, zorg je dat al jouw sollicitatie-skills helemaal up-to-date zijn! Wist je bijvoorbeeld dat jouw online profiel net zo belangrijk is (of misschien wel belangrijker) dan wat we  offline van jou zien? En dat veel bedrijven vragen om een video-cv, zodat ze meteen een goed beeld krijgen van wie jij bent? Of dat Storytelling online én offline jouw belangrijkste toegevoegde waarde is; in je brief, op je cv, op social media én tijdens je gesprek? Al onze trainingen zijn gebaseerd op de arbeidsmarkt van nu; met de laatste ontwikkelingen rondom social media en een cv dat er snel en modern uitziet én dat bij jou past. Na het volgen van deze training weet jij meer over solliciteren 2.0 en ben jij beter voorbereid op jouw netwerk- of sollicitatiegesprek. Waar je volgende stap in jouw carrière ook naar toe gaat, onze trainingen geven jou de beste voorbereiding én het beste resultaat.

Wat aan bod komt

Deze training van een dagdeel laat deelnemers proeven aan alle nieuwe elementen van het sollicitatieproces van nu, zodat ze thuis actief aan de slag kunnen of weten welke elementen nog extra training nodig hebben. Alle onderdelen tijdens deze power-training worden ook in afzonderlijke trainingen gegeven. Tijdens de afzonderlijke trainingen (die alleen focust op bijvoorbeeld de brief of het LinkedIn-profiel) is er uiteraard ook tijd voor het maken van een brief of een aangepast LinkedIn profiel. De power-training is bedoeld om deelnemers te laten kennismaken met de materie, en om ze te inspireren om er zelf mee aan de slag te gaan.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Matchcare, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.