Persoonlijk Meesterschap: Wees de bijdrage die je bent in je leven

Tijdsduur
Trainer
Marion Reijerink
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Persoonlijk Meesterschap: Wees de bijdrage die je bent in je leven

Marion - Teamcoaching - Training - Coaching
Logo van Marion - Teamcoaching - Training - Coaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,4 Marion - Teamcoaching - Training - Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,4 (uit 15 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeBergschenhoek
7 nov. 2024 tot 8 nov. 2024

Beschrijving

Wij prikkelen mensen zodat ze de kunst van écht leven kunnen ontdekken. De kunst van menszijn met hart en ziel, ongeacht de omstandigheden. Het resultaat? Congruentie tussen wat je wilt, kunt en doet. Met als vertrekpunt precies datgene wat jou in de kern drijft. Onze trainingen gaan dieper en verder dan alleen een quick fix. Wij helpen jou of je team graag écht verder.

Meesterschap houdt in dat je jouw sterke punten versterkt en doet wat je leuk vindt. Het bereiken van ware meesterschap ligt binnen handbereik, binnen jouw eigen mogelijkheden.

In deze training nodigen we je uit om op ontdekking te gaan zodat je de bijdrage wordt in je leven die je van nature bent.

Het pad naar persoonlijk meesterschap
In het drukke en veeleisende leven van vandaag de dag raak je soms het contact met wie je werkelijk bent en wat je echt wilt kwijt. Voor je het weet, raak je verstrikt in de dagelijkse beslommeringen en verlies je de verbinding met je diepste verlangens en dromen. De training Persoonlijk Meesterschap is er om je te helpen die verbinding te herstellen, zodat je in…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coaching, Train de trainer, Co-actief coachen, Business / Executive Coaching en Loopbaancoaching.

Wij prikkelen mensen zodat ze de kunst van écht leven kunnen ontdekken. De kunst van menszijn met hart en ziel, ongeacht de omstandigheden. Het resultaat? Congruentie tussen wat je wilt, kunt en doet. Met als vertrekpunt precies datgene wat jou in de kern drijft. Onze trainingen gaan dieper en verder dan alleen een quick fix. Wij helpen jou of je team graag écht verder.

Meesterschap houdt in dat je jouw sterke punten versterkt en doet wat je leuk vindt. Het bereiken van ware meesterschap ligt binnen handbereik, binnen jouw eigen mogelijkheden.

In deze training nodigen we je uit om op ontdekking te gaan zodat je de bijdrage wordt in je leven die je van nature bent.

Het pad naar persoonlijk meesterschap
In het drukke en veeleisende leven van vandaag de dag raak je soms het contact met wie je werkelijk bent en wat je echt wilt kwijt. Voor je het weet, raak je verstrikt in de dagelijkse beslommeringen en verlies je de verbinding met je diepste verlangens en dromen. De training Persoonlijk Meesterschap is er om je te helpen die verbinding te herstellen, zodat je in je leven met de juiste dingen bezig bent. Zo ga je van "je laten leven" of "overleven" naar een leven in flow waarin jij zelf achter het stuur zit.

Versterk waar je goed in bent en wat je leuk vindt
De keuzes die je maakt in het leven, zijn gebaseerd op jouw persoonlijke visie en missie. Maar heb je die eigenlijk wel helder voor ogen?

Tijdens deze tweedaagse training ga je op zoek naar dat antwoord. Je gaat dieper in op vragen als: Waar haal ik energie uit? Wat vind ik echt belangrijk in het leven? En nog belangrijker, wat kan ik doen om dat te realiseren? Door middel van diverse werkvormen krijg je meer inzicht in jouw talenten, passie en zingeving. We laten jouw innerlijke stem spreken en jij staat stil om écht te luisteren. Zo ontdek je welke stappen je kunt zetten om een echt vervullend leven te leiden.

Ontwikkel meesterschap in alle aspecten van jouw leven
Iedereen streeft ernaar om ergens goed in te zijn en het liefst ook nog eens steeds beter in te worden. Meesterschap is één van die factoren waardoor je jezelf kunt motiveren en waardoor je je leven leuker en makkelijker kunt maken. Kort gezegd betekent meesterschap dat je leeft vanuit je waarden, helder hebt waar het je écht om te doen is en waar je bent houdt en daar trouw aan bent. Het gaat om het ontdekken van je waarden, talenten en drijfveren. Waar en hoe kun jij optimaal je potentieel benutten? Wie ben je werkelijk? En vervolgens, hoe neem ik van daaruit mijn plek in en leef ik mijn leven zo dat ik doe wat ik graag wil doen.

Jouw reis naar persoonlijk meesterschap
Deze training biedt een inspirerende en transformerende ervaring waarin we de essentie van persoonlijk meesterschap verkennen. We werken met alle dimensies van het mens-zijn: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door hoofd, hart, lichaam en ziel met elkaar te verbinden, kom je tot diepere inzichten die verder gaan dan wat je alleen met je hoofd kunt bedenken. Het vinden van balans tussen hoofd, hart, lichaam en ziel leidt tot authentieke keuzes. Je ontdekt diepere waarden, vergroot je lichaamsbewustzijn en leert luisteren naar de wijsheid in jezelf. En de keuzes die daaruit voortkomen kloppen!

Breng persoonlijk meesterschap in verschillende aspecten van jouw leven
Tijdens deze twee dagen zullen we ons niet alleen richten op persoonlijk meesterschap in je werk, maar in alle belangrijke rollen die je vervult in je leven. Vanuit de visie dat meesterschap betrekking heeft op alle aspecten van je leven. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het moeder/vaderschap (als je kinderen hebt), waarin je de kans krijgt om liefde, zorg en wijsheid door te geven aan je kinderen. Je krijgt inzicht in de verschillende rollen die belangrijk voor je zijn in je leven en vindt meer balans en voldoening in deze rollen.

Het programma
Persoonlijk Meesterschap bestaat uit 2 aaneengesloten dagen met een overnachting in een mooie, inspirerende omgeving. Je volgt deze training met maximaal 11 andere deelnemers.

  • Dag 1: Wie ben ik en waar is het me echt om te doen


Een dag vol onderzoek waarin je vanuit verschillende werkvormen meer en meer inzicht krijgt in wie jij bent en waar het jou om te doen is. Een dag waarin jij jezelf ontdekt op een dieper niveau.

  • Dag 2: Het schrijven van je persoonlijke statuut


Op deze tweede dag ga je concreet aan de slag met het schrijven van je persoonlijke mission statement. De werkvormen deze dag zorgen ervoor dat je aan het einde van de dag helder op papier hebt waar het jou echt om te doen is. Je hebt inzicht in de verschillende rollen die voor jou belangrijk zijn en wat je in elk van die rollen zou willen betekenen.

Is de training Persoonlijk Meesterschap iets voor jou?
Ontwikkel jouw potentieel, versterk je talenten en zet concrete stappen. Ontdek jouw visie en missie en integreer deze in jouw dagelijks leven. Word de bijdrage die je bent. Deze training nodigt je uit om op een dieper niveau contact te maken met jezelf, te groeien en te bloeien. Ontdek jouw unieke talenten, vind vreugde en betekenis in verschillende aspecten van je leven, en draag bij aan het welzijn van jezelf en anderen.

  • Je weet wie je bent of wie je wilt zijn en wat je waarden, kwaliteiten en passies zijn
  • Je hebt inzicht in wat jou betekenis geeft in dit leven en wat jouw leven zinvol en vol zin maakt
  • Je hebt helder waar je naar toe wil en wat je wil bereiken
  • Je hebt inzicht in waar je nu staat én welke stappen je hebt te nemen om daar te komen
  • Je bent in staat om jouw eigen toekomst vorm te geven in plaats van deze door omstandigheden of andere mensen te laten bepalen.
  • Je handelt vanuit de waarden die voor jou belangrijk zijn en maakt keuzes die daarop gebaseerd zijn. Hierdoor ben je authentiek, betrouwbaar en integer.


Na deze training weet jij ook welke betekenis werk voor je heeft en hoe je van betekenis kunt zijn op je werkt en wat je daar dan precies betekent. Je hebt helder welke toegevoegde waarde jij hebt op je werk maar ook welke waarde werk biedt aan jou. Je zit meer aan het stuur en laat je minder leven door de waan van de dag maar maakt bewuste keuzes.

De trainer: Deze training wordt gegeven door Marion Reijerink
Steeds vrijer leven in verbinding met jezelf en anderen. Dat is waar het mij om te doen is. En daarin begeleid ik ook graag anderen.

Al vroeg in mijn leven werd ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling gezet. Mijn vader overleed toen ik 15 was, en ik kreeg de zorg voor mijn zieke moeder. Iedereen vond mij volwassen en sterk maar tegelijkertijd wist ik me geen raad met mezelf. Dus ik ging op zoek. En deze zoektocht heeft mij op veel verschillende plekken gebracht. Ik maakte er ook een podcast over "Op zoek naar Veerkracht".

Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met (zen)meditatie en volgde een Post-HBO opleiding als professioneel trainer en (team)coach en onder andere opleidingen Unique Self Coaching, Zijnsoriëntatie, Tantra, Systemisch werken, Voice Dialogue, Acceptance en Commitment Therapy en mindfulness.

Voor mij betekent persoonlijke ontwikkeling op reis gaan
Niet door een backpack op je rug te hijsen en de wereld te ontdekken, maar door in jezelf af te dalen. Een innerlijke ontdekkingsreis helpt je jezelf te verdiepen en te verrijken op alle vlakken: fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel. Zo leer je niet weg te lopen voor de uitdagingen in het leven, maar ermee te leven. Voluit te leven!

Leef jij hoe je in essentie bedoeld bent?
Ervaar jij innerlijke vrijheid? Ik help je graag jouw authentieke pad te vinden, zodat je geluk kan ervaren ongeacht je omstandigheden. Dat maakt je veerkrachtig. Je kan dan alles dragen. Ik help je graag te ontdekken dat jouw geluk niet afhangt van je omstandigheden.

Over ons: Voor mensen die zich oprecht willen ontwikkelen
Word jij nieuwsgierig als er iets schuurt?
Geweldig! Mensen begeleiden die zich oprecht willen ontwikkelen, dat is wat we het liefste doen. Om jou of je team zo goed mogelijk kunnen prikkelen, gebruiken we een breed scala aan kennis, ervaring, methoden en technieken. Het doel? Dat je energiek en betekenisvol kunt leven zoals je bedoeld bent.

Niemand is zoals jij en dat is nou precies jouw kracht
We geloven echt in de uniciteit, de kracht en het potentieel van elk individu. Je leert om dichter bij jezelf te komen door te werken aan de vier verschillende levensgebieden: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Door steeds meer te leren over deze vier dimensies van de complete mens: het hoofd, het lichaam, het hart en de ziel, kom je steeds meer in contact met je eigen kracht en leef je steeds meer vrij van innerlijke beperkingen. Door naar jezelf te luisteren en je op alle vlakken te ontwikkelen, voel je jezelf mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel evenwichtig. Waardoor je vreugde uitstraalt en kunt leven vanuit jouw levensenergie.

Ga jij mee met ons op reis?

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Marion Reijerink
Marion Reijerink
Diepte, warmte en humor

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Marion - Teamcoaching - Training - Coaching, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.