New parents on the block

Type product
Tijdsduur

New parents on the block

Lof Academy
Logo van Lof Academy

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Rondom de geboorte van kinderen worden werknemers geconfronteerd met hun eigen ambities en de verdeling van taken. Het dagelijks zinvol presteren en genieten speelt zich af op vier domeinen: werk, gezin, vrienden en de werknemer zelf. In hoeverre staan die facetten van het leven met elkaar in verhouding? Zijn het gescheiden domeinen of juist communicerende vaten? In deze training, speciaal voor jonge ouders en hun werkgever, gaan we op zoek naar de issues én oplossingen om werk en gezin te combineren. De training geeft de deelnemers inzicht in hoe werknemers hun ambities op alle fronten (werk, gezin en de maatschappij) kunnen waarmaken zonder de balans in het leven te verliezen. Met deze tra…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Werk / Privé Balans, Stress, Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR), Burn-out en Burn-out coaching trajecten.

Rondom de geboorte van kinderen worden werknemers geconfronteerd met hun eigen ambities en de verdeling van taken. Het dagelijks zinvol presteren en genieten speelt zich af op vier domeinen: werk, gezin, vrienden en de werknemer zelf. In hoeverre staan die facetten van het leven met elkaar in verhouding? Zijn het gescheiden domeinen of juist communicerende vaten? In deze training, speciaal voor jonge ouders en hun werkgever, gaan we op zoek naar de issues én oplossingen om werk en gezin te combineren. De training geeft de deelnemers inzicht in hoe werknemers hun ambities op alle fronten (werk, gezin en de maatschappij) kunnen waarmaken zonder de balans in het leven te verliezen. Met deze training ondersteunt u als werkgever uw werknemers hun ambities te realiseren. Na afloop van de training hebben de deelnemers inzichten opgedaan in hun ambities en weten ze hoe ze deze kunnen waarmaken. Daarnaast geven we de deelnemers handvatten om daadwerkelijk het gesprek met de leidinggevende aan te gaan om hun ideale worklife te realiseren.

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.