Arbo- en veiligheidsmanagement - Introductie ISO 45001:2018 (Virtuele Training)

Tijdsduur

Arbo- en veiligheidsmanagement - Introductie ISO 45001:2018 (Virtuele Training)

LRQA
Logo van LRQA
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 LRQA heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

LRQA biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Hilversum, Rotterdam, Zwolle

Beschrijving

Tijdens deze virtuele introductietraining gaan we aan de slag met de nieuwe norm. De training gaat van start met het grote plaatje: de High Level Structure (HLS). Of u nu werkt met een Arbomanagementsysteem of met een integraal managementsysteem: de HLS wordt, of is, een belangrijke factor in de wijze waarop uw systeem wordt ingericht. Met behulp van praktijkoefeningen bespreken we de norm en krijgt u inzicht in de nieuwe thema's. Daarnaast behandelen we ook specifiek op welke wijze u uw Arborisico's kunt integreren in een al bestaand managementsysteem. Na het volgen van deze training, kunt u een toelichting geven aan medewerkers en managers over deze norm en vereisten die erbij horen. Daarn…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Veiligheidsmanagement, Arbowetgeving, Arbo, VCA en Veiligheidskunde.

Tijdens deze virtuele introductietraining gaan we aan de slag met de nieuwe norm. De training gaat van start met het grote plaatje: de High Level Structure (HLS). Of u nu werkt met een Arbomanagementsysteem of met een integraal managementsysteem: de HLS wordt, of is, een belangrijke factor in de wijze waarop uw systeem wordt ingericht. Met behulp van praktijkoefeningen bespreken we de norm en krijgt u inzicht in de nieuwe thema's. Daarnaast behandelen we ook specifiek op welke wijze u uw Arborisico's kunt integreren in een al bestaand managementsysteem. Na het volgen van deze training, kunt u een toelichting geven aan medewerkers en managers over deze norm en vereisten die erbij horen. Daarnaast kunt u de vereiste veranderingen gaan plannen in uw organisatie.
De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is een Arbomanagementsysteem?
  • Structuur en inhoud van de ISO 45001:2018;
  • Het grote plaatje: de Annex SL, de High Level Structure;
  • Veiligheidskundige concepten in de ISO 45001:2018;
  • De praktische handvatten om de norm te implementeren binnen uw organisatie;
  • Hoe ISO 45001:2018 een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van uw Arbomanagementysteem.

Aan het einde van de Introductietraining ISO 45001:2018 beschikt u over de praktische kennis om een Arbomanagementsysteem op te zetten.

Samenwerken voor een veiligere wereld.
Wij helpen bedrijven in hun ontwikkeling door vandaag al het denken van morgen toe te passen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met LRQA, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.