Prognoseproblematiek in franchiserelaties

Tijdsduur
Logo van LLM Legal

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Tijdens deze masterclass wordt uitvoering stilgestaan bij een van de heetste hangijzers in franchiserelaties; de prognoses. Het leeuwendeel van de procedures die er worden gevoerd tussen franchisegever en franchisenemer hebben betrekking op het niet behalen van de prognoses door de franchisenemer en alle gevolgen die dat voor zowel franchisegever en franchisenemer heeft. Tijdens deze masterclass wordt stilgestaan bij de do’s en don’ts van het opstellen van prognoses, de gevolgen van het niet verstrekken van prognoses, het markt- en vestigingsplaatsonderzoek en het zoveel mogelijk uitsluiten van aansprakelijkheid ten gevolge van de verstrekte prognoses. Uiteraard zal de Nederlandse Franchise …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vastgoedmanagement & Vastgoedbeheer, Vastgoedeconomie, Bouwkunde (vastgoed), Propertymanagement en Woningverhuur.

Tijdens deze masterclass wordt uitvoering stilgestaan bij een van de heetste hangijzers in franchiserelaties; de prognoses. Het leeuwendeel van de procedures die er worden gevoerd tussen franchisegever en franchisenemer hebben betrekking op het niet behalen van de prognoses door de franchisenemer en alle gevolgen die dat voor zowel franchisegever en franchisenemer heeft. Tijdens deze masterclass wordt stilgestaan bij de do’s en don’ts van het opstellen van prognoses, de gevolgen van het niet verstrekken van prognoses, het markt- en vestigingsplaatsonderzoek en het zoveel mogelijk uitsluiten van aansprakelijkheid ten gevolge van de verstrekte prognoses. Uiteraard zal de Nederlandse Franchise Code in dit verband ook tegen het licht worden gehouden. Ook deze masterclass kenmerkt zich weer door het interactieve karakter. De inleider neemt u bij de hand in bovengenoemde vraagstukken, maar wisselt graag met u van gedachten over uw eigen ervaringen.

Cursusprogramma

  • Gevolgen van het verstrekken van prognoses;
  • Gevolgen van het niet verstrekken van prognoses;
  • Beperken risico’s;
  • Waaraan dienen prognoses te voldoen?;
  • Markt- en vestigingsplaatsonderzoek;
  • Prognoses in het licht van de NFC.

Trainer: mr. M.S.J. (Myrthe) Steenhuis

De training wordt verzorgd door Mr. Myrthe S.J. Steenhuis, partner bij Köster Advocaten, met een langdurige praktijkervaring in alle juridische aspecten die samenhangen met franchise.

Leerdoel

Tijdens deze cursus leert u de gevolgen van het al dan niet verstrekken van prognoses, de risico’s die u hierin loopt als franchisegever, de mogelijkheden om deze risico’s zo veel mogelijk te beperken en hoe de prognoses zich verhouden tot de NFC.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor franchisegevers.

Niveau cursus

Deze cursus is voor iedereen toegankelijk en zal zich kenmerken door een interactieve benadering van de te behandelen materie. Uw inbreng wordt hierbij zeer op prijs gesteld.

Minimum aantal deelnemers

Elke training heeft minimaal 8 deelnemers.

LLM Legal: kennis in recht en finance.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met LLM Legal, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.