Psychose en spiritualiteit

Niveau
Tijdsduur
Logo van ExpertiseCentrum Energetische Geneeskunde

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

ExpertiseCentrum Energetische Geneeskunde biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

Steeds meer mensen beseffen dat er een onmiskenbare spirituele kant zit aan een psychose. In deze cursus kijken we naar de diepere oorzaak van psychoses. We kijken naar de relatie met hooggevoeligheid, trauma, spiritualiteit. Ook kijken we naar aardse kanten, zoals voeding, fysieke aandoeningen en leefstijl. We bekijken verschillende vormen van spiritueel ontwaken en psychotische ervaringen in je energieveld en de interactie met je lichaam en je omgeving. We putten uit de inzichten uit de reguliere en complementaire zorg, boeken van diverse auteurs en, last but not least, verhalen van ervaringsdeskundigen. Gaandeweg komen we tot een nieuw inzicht over 'veilige verlichting'. Hoe kun je ervoor…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Spiritualiteit, Trauma, NLP, Yoga en Mindfulness.

Steeds meer mensen beseffen dat er een onmiskenbare spirituele kant zit aan een psychose. In deze cursus kijken we naar de diepere oorzaak van psychoses. We kijken naar de relatie met hooggevoeligheid, trauma, spiritualiteit. Ook kijken we naar aardse kanten, zoals voeding, fysieke aandoeningen en leefstijl. We bekijken verschillende vormen van spiritueel ontwaken en psychotische ervaringen in je energieveld en de interactie met je lichaam en je omgeving. We putten uit de inzichten uit de reguliere en complementaire zorg, boeken van diverse auteurs en, last but not least, verhalen van ervaringsdeskundigen. Gaandeweg komen we tot een nieuw inzicht over 'veilige verlichting'. Hoe kun je ervoor zorgen dat je eenheidservaringen kunt (blijven) beleven zonder dat je 'uit de bocht schiet'?

We gaan met praktische oefeningen aan de slag en er is voldoende ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?
Specifiek is deze workshop geschikt voor mensen die met psychose of psychosegevoeligheid te maken hebben of hebben gehad, maar de workshop is ook uitermate geschikt voor iedereen die bezig is met zijn/haar spirituele ontwikkeling (of gewoon erg hooggevoelig is) en geïnteresseerd is in de processen die zich daarbij af kunnen spelen. De workshop is een aanrader voor professionals uit het complementaire én reguliere werkveld die zich willen verdiepen in de energetische, spirituele kanten van psychose.

Voor energetisch therapeuten is deze cursus een begin om deze aandoening veilig en succesvol te leren behandelen, in aanvulling op de reguliere behandeling van je cliënt. Voor regulier behandelaars geeft deze cursus inzicht in een onderbelichte kant van psychose op een heldere, goed onderbouwde wijze. 

Accreditatie en vervolgstudie
Deze cursus is geaccrediteerd door KTNO en duurt 1 dag. De geaccrediteerde vervolgcursus 'Aanvullende behandeling van psychose en psychosegevoeligheid' voor energetisch therapeuten wordt in september 2020 georganiseerd bij minimaal 3 deelnemers. Hiervoor geldt een toelatingstoets. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor meer informatie.

Belangrijk om in gedachten te houden
Vanzelfsprekend, maar desalniettemin toch nog even benadrukt: ernstige psychische problemen behoeven de aandacht van je arts. Aanvullende geneeswijzen zijn precies dat: een aanvulling op je reguliere behandeling. Deze cursus, of een consult of traject bij Lied van de Merel, is dan ook geen vervanging van een consult bij je huisarts of specialist.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met ExpertiseCentrum Energetische Geneeskunde, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.