Leiderschap Ontwikkelhuis

Adres:

Boegspriet 23
1231 HC Loosdrecht

Beschrijving

Leiders met impact, die herken je meteen.

Als het gaat over leiderschap ontwikkelen, dan leven we in een tijd waar letterlijk alle informatie die je nodig hebt voor handen is. Er zijn boeken, video’s, whitepapers, podcasts, en alles staat op het internet. Informatie is écht het probleem niet. Bij het Leiderschap Ontwikkelhuis ontmoet je mensen die zeggen: “Ja hoor, we weten wel dat je het weet. M…

Lees de volledige beschrijving

Leiders met impact, die herken je meteen.

Als het gaat over leiderschap ontwikkelen, dan leven we in een tijd waar letterlijk alle informatie die je nodig hebt voor handen is. Er zijn boeken, video’s, whitepapers, podcasts, en alles staat op het internet. Informatie is écht het probleem niet. Bij het Leiderschap Ontwikkelhuis ontmoet je mensen die zeggen: “Ja hoor, we weten wel dat je het weet. Maar wanneer ga je het doen?” Hier ga je je daadkracht aanspreken, en dat is waar de verandering begint. Zo word jij een leider met impact: bevlogen, authentiek en verantwoordelijk. Een leider die verandering aangaat en beweging creëert. Zullen we?

Leiders van Zadkine, Rijnstate, MSD en anderen gingen je voor.

Ervaring met Leiderschap Ontwikkelhuis?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Leiderschap Ontwikkelhuis? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.