Managing Modern Desktops (MD-101) e-learning

Type product
Logo van Learnit
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 Learnit heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 512 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Learnit TrainingVolg al onze trainingen nu ook Live Online, comfortabel vanuit huis! 

Introductie

In deze cursus leren studenen hoe ze een implementatiestrategie voor het besturingssysteem kunnen plannen en implementeren met behulp van moderen implementatiemethoden, en hoe ze een updatestrategie kunnen implementeren. Studenten maken kennis met de belangrijkste componenten van moderne management- en co-managementstrategieën. Deze cursus behandelt ook wat er nodig is om Microsoft Intune in uw organisatie op te nemen. Studenten leren ook over methoden voor implementatie en beheer van apps en browsergebaseerde applicaties. Studenten maken kennis met de belangrijkste concepten van beveiliging in modern beheer. waaronder authenticatie. identiteiten, toegang en nalevingsbeleid. Stud…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Scrum Master, Scrum, Scrum Product Owner, Agile (algemeen) en Kanban.

Learnit TrainingVolg al onze trainingen nu ook Live Online, comfortabel vanuit huis! 

Introductie

In deze cursus leren studenen hoe ze een implementatiestrategie voor het besturingssysteem kunnen plannen en implementeren met behulp van moderen implementatiemethoden, en hoe ze een updatestrategie kunnen implementeren. Studenten maken kennis met de belangrijkste componenten van moderne management- en co-managementstrategieën. Deze cursus behandelt ook wat er nodig is om Microsoft Intune in uw organisatie op te nemen. Studenten leren ook over methoden voor implementatie en beheer van apps en browsergebaseerde applicaties. Studenten maken kennis met de belangrijkste concepten van beveiliging in modern beheer. waaronder authenticatie. identiteiten, toegang en nalevingsbeleid. Studenten maken kennis met technologieën zoals Azure Active Directory, Azure Information Protection en Windows Defender Advanced Threat Protection, en hoe ze deze kunnen gebruiken om apparaten en gegevens te beschermen.

Onderwerpen

 • Planning an Operating System Deployment Strategy
 • Implementing Windows 10
 • Managing Updates for Windows 10
 • Device Enrollment
 • Configuring Profiles
 • Application Management
 • Managing Authentication in Azure AD
 • Managing Device Access and Compliance
 • Managing Security

Doelgroep

De Modern Desktop Administrator implementeert, configureert, beveiligt, beheert en bewaakt apparaten en clienttoepassingen in een bedrijfsomgeving. Verantwoordelijkheden zijn onder meer het beheren van identiteit, toegang, beleid, updates en apps. De MDA werkt samen met de M365 Enterprise-beheerder om een apparaatstrategie te ontwerpen en te implementeren die voldoet aan de zakelijke behoeften van een moderne organisatie.

De Modern Desktop Administrator moet bekend zijn met M365-workloads en moet beschikken over sterke vaardigheden en ervaring met het implementeren, configureren en onderhouden van Windows 10- en niet-Windows-apparaten. De rol van MDA is meer gericht op cloudservices dan op on-premises beheertechnologieën. De training fungeert als voorbereiding op Microsoft Examen MD-101: Managing Modern Desktops, wat deel uitmkaat van Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate certificering.

Trainingsmateriaal

Voor het volgen van deze training ontvang je officieel Microsoft studie en oefenmateriaal. Je ontvangt het e-book dat dienst doet als naslagwerk voor het praktisch uitvoeren van opdrachten in een online leeromgeving. Je krijgt een half jaar toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de labs werk je door scenario’s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen.

Door middel van een oefenexamen kun je je goed voorbereiden op het bijbehorende Microsoft examen. Dit oefenexamen volg je ook online. Het bestaat uit vragen vergelijkbaar met de vragen die je op het daadwerkelijke examen kunt verwachten en geeft gedetailleerde uitleg bij zowel correcte als incorrecte antwoorden. De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 3 dagen af te ronden zijn.

Resultaten

Na het afronden van deze e-learning kun je:

 • Een operating system strategie plannen, ontwikkelen en uitvoeren
 • De voordelen en methoden van co-management strategieën begrijpen
 • Apparaten aanmelden en configureren
 • Applicaties beheren en uitvoeren
 • Een strategie plannen voor het beheren van mobiele applicaties
 • Gebruikers en authenticatie beheren door middel van Azure AD en Active Directory DS
 • Methodes omschrijven en implementeren waarmee je data en apparaten beschermt

Certificaat

Na afronding van de e-learning ontvang je van Learnit een certificaat.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.