Adobe InDesign Interactief met In5

Niveau
Tijdsduur

Adobe InDesign Interactief met In5

Learnit
Logo van Learnit
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 Learnit heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 630 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Learnit TrainingVolg al onze trainingen nu ook Live Online, comfortabel vanuit huis! 

Voor het creëren en publiceren van interactieve folders en websites met InDesign is er de In5 plugin. Een nieuw plugin die naast de interactieve technieken van InDesign extra mogelijkheden biedt voor digitale publicaties. Wie er echt wil uitspringen op het gebied van vormgeving en digitale content kan zich verder ontwikkelen met onze tweedaagse training InDesign Interactief met In5. Je leert knoppen en filmpjes toevoegen aan een responsive-folder die op alle mobiele apparaten goed werkt. Animaties toevoegen uit Adobe Animate of uit Adobe Photoshop is geen probleem.  Na het volgen van onze training kun je in een handomdraai digitale folders maken maar ook websites en presentaties. Zonder te c…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Learnit TrainingVolg al onze trainingen nu ook Live Online, comfortabel vanuit huis! 

Voor het creëren en publiceren van interactieve folders en websites met InDesign is er de In5 plugin. Een nieuw plugin die naast de interactieve technieken van InDesign extra mogelijkheden biedt voor digitale publicaties. Wie er echt wil uitspringen op het gebied van vormgeving en digitale content kan zich verder ontwikkelen met onze tweedaagse training InDesign Interactief met In5. Je leert knoppen en filmpjes toevoegen aan een responsive-folder die op alle mobiele apparaten goed werkt. Animaties toevoegen uit Adobe Animate of uit Adobe Photoshop is geen probleem.  Na het volgen van onze training kun je in een handomdraai digitale folders maken maar ook websites en presentaties. Zonder te coderen!

Onderwerpen

De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de training:

 • Interactieve elementen in een PDF
 • Interactieve mogelijkheden met de uitbreiding In5
 • Animaties en bewegende logo's maken
 • Audio en Video toevoegen
 • Maken van foto-slidershow en 3D product rotaties
 • Hyperlinks en een inhoudsopgave toevoegen
 • Een uitklapbaar navigatie menu maken
 • Een responsive folder publiceren met omkrullende pagina's
 • Websites maken met een parallax effect
 • Presentaties voorbereiden
 • Export en publicatie opties

Omdat de training volgens de Open Leervorm wordt gegeven kan de inhoud en de diepgang van de onderwerpen altijd worden afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen en leertempo.

Doelgroep

Deze training is bij uitstek geschikt voor grafische vormgevers en DTP-ers die aan de slag willen met interactief publiceren.

Trainingsmateriaal

Deze training wordt gegeven op PC's, maar is ook geschikt voor Mac-gebruikers (Apple). Na de training ontvangt de cursist video instructies met de besproken onderwerpen. De video instructies worden door een Learnit trainer gemaakt en afgestemd op de leerdoelen. We werken tijdens de training met Adobe CC maar ook voor oudere versies zoals Adobe CS5 en CS6 is deze training geschikt. Mocht je nog met een oudere versie werken, dan zal de trainer de verschillen uitleggen, zodat je hier zonder problemen mee aan de slag kunt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.