Congres week van het geld: Samen staan we sterker

Tijdsduur

Congres week van het geld: Samen staan we sterker

Learncare Academy
Logo van Learncare Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 Learncare Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 172 ervaringen)

Tip: op zoek naar cursussen, trainingen of opleidingen over dit onderwerp? Bekijk enkele alternatieven!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.

Beschrijving

Beschrijving

Wist je dat 1 op de 12 kinderen in armoede leeft? Dat zijn ongeveer 2 kinderen per klas… Schrijnend en verdrietig vinden we dat! En daarom willen wij jou in deze ‘Week van het geld’ uitnodigen om sámen met ons het verschil te maken. We bieden je graag volop inspiratie om geldzorgen aan te pakken. Bij jezelf, bij een ander, vanuit je vak als hr-manager, leidinggevende of omdat je als sociaal financieel adviseur werkt. Misschien ben je wel budgetcoach of werk je als schuldhulpverlener en zie je dagelijks welke impact geldzorgen op het leven van mensen hebben. We krijgen, op één of andere manier, allemaal met geld, zorgen daarover of juist financieel fit zijn te maken. Inschrijven…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Beschrijving

Wist je dat 1 op de 12 kinderen in armoede leeft? Dat zijn ongeveer 2 kinderen per klas… Schrijnend en verdrietig vinden we dat! En daarom willen wij jou in deze ‘Week van het geld’ uitnodigen om sámen met ons het verschil te maken. We bieden je graag volop inspiratie om geldzorgen aan te pakken. Bij jezelf, bij een ander, vanuit je vak als hr-manager, leidinggevende of omdat je als sociaal financieel adviseur werkt. Misschien ben je wel budgetcoach of werk je als schuldhulpverlener en zie je dagelijks welke impact geldzorgen op het leven van mensen hebben. We krijgen, op één of andere manier, allemaal met geld, zorgen daarover of juist financieel fit zijn te maken. Inschrijven voor het event doe je hier.

Help jij mee om geldzorgen uit de taboesfeer te halen?

Ons doel? Het taboe doorbreken en financiële gezondheid bereiken voor iedereen. Want dat verdient élk mens, jong of oud. Laat je daarom in de week van het geld inspireren door maar liefst 8 sessies met als topsessie Annemarie van Gaal. Binnenkort volgt het complete programma met daarin meer interessante sprekers. Reserveer de tijd 10:00 uur t/m 16:00 uur alvast in je agenda op 29 en 31 maart!

Wie kan je nog meer verwachten?

Onze topdocenten Bart Segers en Robert Westphal. Verder vertelt René Oosterveer, betrokken bij ons zusterbedrijf Budgetcoach.nl, onder meer over de impact van loonbeslag. Ook deelt Giovanna di Stefano, bekend van NPO-serie ‘Waar doen ze het van?’ haar dappere ervaringsverhaal, zij is weer helemaal schuldenvrij. Overige sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

Creatieve netwerkmogelijkheden

Lunch gezellig met ons mee! Van 12:00 uur tot 13:00 uur heb je de mogelijkheid op dinsdag en donderdag om te netwerken met andere deelnemers en enkele sprekers. Ook kun je diverse standhouders bezoeken. Interesse als standhouder? Stuur ons een e-mail:info@learncare.nl en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Dit ontvang je

 • 2 dagen vol inspiratie met als topsessie Annemarie van Gaal. Zij is ondernemer, investeerder, auteur én bekend van verschillende televisieprogramma’s als Dubbeltje op zijn kantCrisis in de tent en Dragons’ Den.
 • 4 PE-punten (in aanvraag).
 • Tijdens de live sessies mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat.
 • 2 weken gratis alle sessies terugkijken met een replaylink.
 • Ontmoet andere deelnemers in networkrooms.

Steun stichting ‘Samen voor alle kinderen’

Door deelname aan dit congres steun je de prachtige organisatie Samen voor alle kinderen. Per aangekocht ticket doneren wij een bedrag van €10,- aan de stichting. Wil je alvast doneren dan kan dat hier.

Waarom zo’n laag ticketbedrag?

In de Week van het geld gaat het vooral om inspireren en uitnodigen. We willen je, samen met de professionals en andere toppers die deelnemen, concreet laten zien hoe jij een bijdrage kunt leveren om anderen te helpen de taboe rondom geld en schulden te doorbreken. De schaamte en het schuldgevoel zijn meestal prominent aanwezig waardoor hulp helaas vaak veel te laat geboden wordt. Dan wordt er bijvoorbeeld loonbeslag gelegd of komt iemand langdurig ziek thuis te zitten. In sommige gevallen verliezen mensen hun baan of erger…

Wij, als Learncare Academy en budgetcoach.nl, beogen niet om geld te verdienen aan dit event, vandaar dat we de tickets (zowel de early bird als de reguliere) zo voordelig aanbieden.

Help anderen mee om financieel gezond te worden én leer zelf van de prof

Laten we samen de handen ineen slaan én laat je vooral inspireren door ervaringsdeskundigen en organisaties die schulden en geldzorgen uit de taboesfeer halen.

Ben of ken jij iemand die zich financieel uitgedaagd ziet?

Ben jij diegene die de helpende hand biedt aan mensen met een financiële uitdaging? Wil jij andere mensen helpen uit die onnodige schaduw te stappen óf heb jij misschien zelf een helpende hand nodig? Wees welkom: onze experts staan tijdens het event voor je klaar!

PE-punten in aanvraag

 • Horus: 4 PE-punten in aanvraag
 • KIWA: 4 PE-punten in aanvraag
 • WSNP: 4 PE-punten in aanvraag
 • NVVBS: 4 PE-punten in aanvraag
 • NBPB: 4 PE-punten in aanvraag

Wie zijn wij?

Onze levensmissie? Dat is om mensen te helpen bij het oplossen van hun grote, kleine of dreigende financiële problemen. Dát is kenmerkend voor ons familiebedrijf.

Passie komt voort uit jeugdervaringen

Met passie en gedrevenheid verzorgen wij daarom opleidingen via ons instituut Learncare Academy. Deze drive komt mede voort uit de jeugdervaringen van de eigenaren van het bedrijf zelf. Stephanie, één van de zussen, vertelt er mooi over in dit interview dat onder meer is geplaatst op de website van budgetcoach.nl, het financieel adviesbureau dat fungeert als zusterorganisatie naast Learncare Academy, waardoor theorie en de praktijk mooi gecombineerd kunnen worden.

De droom? Armoede ons land uit

Deze opleidingen, trainingen, masterclasses en webinars dragen actief bij aan het schuldenvrij maken van Nederland. Op die manier hopen we een steentje bij te kunnen dragen aan het uit de wereld helpen van armoede in ons land. We realiseren ons dat dit een groot streven is. Maar één ding weten we zeker: als je niets doet, gebeurt er niets. Met zeer deskundige, bevlogen medewerkers en docenten zijn we al sinds 2004 de sociaal financiële opleider van Nederland. Naast de opleidingen vanuit Learncare Academy, verzorgen we ook mooie trajecten vanuit budgetcoach.nl. Het is juist nu, in deze uitdagende tijd, belangrijker dan ooit dat we oog hebben voor hen die zich financieel uitgedaagd zien. Want dat kan iederéén overkomen.

Er zijn nog geen ervaringen.

  Deel je ervaring

  Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

  Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.