Virtual Classroom Zelfinzicht met Kleurenprofiel

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Kenneth Smit Direct
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 Kenneth Smit Direct heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 15 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: VIRTUAL
3 jun. 2021 tot 17 jun. 2021
Toon rooster
event 3 juni 2021, 13:30-15:30, VIRTUAL, Lesdag 1
event 10 juni 2021, 13:30-15:30, VIRTUAL, Lesdag 2
event 17 juni 2021, 13:30-15:30, VIRTUAL, Lesdag 3
computer Online: VIRTUAL
12 okt. 2021 tot 9 nov. 2021
Toon rooster
event 12 oktober 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 1
event 26 oktober 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 2
event 9 november 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 3

Beschrijving

Iedereen bekijkt de wereld door zijn/haar eigen unieke 'gekleurde' bril. In de wereld van Insights Discovery zijn er vier kleuren: rood, blauw, groen en geel. Hoewel iedereen alle vier de kleuren gebruikt, heeft ieder een individuele combinatie van kleuren. Dit 'palet' maakt je uniek en je kunt er veel van leren! Ontdek meer over jezelf, maar leer tegelijk de verschillen tussen mensen herkennen en waarderen. En: leer je gedrag af te stemmen op de ander zodat je interacties effectiever worden. Na de training ga je naar huis met een concreet actieplan. Over de Training Zelfinzicht met Kleurenprofiel De training vindt verdeeld over drie sessies van twee uur plaats. Tussen elke sessie zit één we…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zelfkennis & zelfinzicht, Zelfontwikkeling, Zelfbewustzijn, Assertiviteit en Feedback geven.

Iedereen bekijkt de wereld door zijn/haar eigen unieke 'gekleurde' bril. In de wereld van Insights Discovery zijn er vier kleuren: rood, blauw, groen en geel. Hoewel iedereen alle vier de kleuren gebruikt, heeft ieder een individuele combinatie van kleuren. Dit 'palet' maakt je uniek en je kunt er veel van leren! Ontdek meer over jezelf, maar leer tegelijk de verschillen tussen mensen herkennen en waarderen. En: leer je gedrag af te stemmen op de ander zodat je interacties effectiever worden. Na de training ga je naar huis met een concreet actieplan. Over de Training Zelfinzicht met Kleurenprofiel De training vindt verdeeld over drie sessies van twee uur plaats. Tussen elke sessie zit één week om concreet aan de slag te gaan met het geleerde uit de training. De volgende onderwerpen worden in de training besproken: Jungiaanse functiesVier kleuren en de bijpassende acht typesInsights Discovery wiel en jouw wielpositiePersoonlijkheidsprofiel: geef je leven kleur

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Kenneth Smit Direct, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.