Virtual Classroom Effectief Online Vergaderen

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Kenneth Smit Direct
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 Kenneth Smit Direct heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 14 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: VIRTUAL
5 mei. 2021 tot 19 mei. 2021
Toon rooster
event 5 mei 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 1
event 19 mei 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 2
computer Online: VIRTUAL
16 sep. 2021 tot 23 sep. 2021
Toon rooster
event 16 september 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 1
event 23 september 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 2

Beschrijving

Vergaderingen worden steeds vaker online georganiseerd met behulp van online meeting platforms, zoals Microsoft Teams, Zoom en Skype. Online vergaderingen zijn dé oplossing als het niet mogelijk is om een fysieke vergadering te houden of wanneer niet iedereen op dezelfde locatie aanwezig is. Maar ze zorgen ook voor uitdagingen. Hoe zorg je ervoor dat een (online) vergadering zowel effectief als gestructureerd verloopt? In de Training Effectief Online Vergaderen (gegeven in een Virtual Classroom!) leer je niet alleen om de aandacht vast te houden, maar ook hoe je het beste kunt omgaan met stoorzenders, stokpaardjes en interrupties. De Virtual Classroom Effectief Online Vergaderen wordt verdee…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Effectief vergaderen, Vergaderen, Luisteren & Luistervaardigheden, Communicatieve vaardigheden en Argumenteren.

Vergaderingen worden steeds vaker online georganiseerd met behulp van online meeting platforms, zoals Microsoft Teams, Zoom en Skype. Online vergaderingen zijn dé oplossing als het niet mogelijk is om een fysieke vergadering te houden of wanneer niet iedereen op dezelfde locatie aanwezig is. Maar ze zorgen ook voor uitdagingen. Hoe zorg je ervoor dat een (online) vergadering zowel effectief als gestructureerd verloopt? In de Training Effectief Online Vergaderen (gegeven in een Virtual Classroom!) leer je niet alleen om de aandacht vast te houden, maar ook hoe je het beste kunt omgaan met stoorzenders, stokpaardjes en interrupties. De Virtual Classroom Effectief Online Vergaderen wordt verdeeld over twee sessies van twee uur online. Tussen de twee sessies zit één week. Tijdens deze sessies zijn je medecursisten ook online. Gedurende de training is er voldoende ruimte om aan de slag te gaan met de punten waar jij zelf in zo’n online vergadering tegenaan loopt.

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Kenneth Smit Direct, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.