Vitaliteit

Type product
Logo van Kans Kwadraat

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Waarom ‘Vitaliteit’?
Ben je toe aan verandering en verlang je naar een leven in balans, dan is deelname aan dit vitaliteitsprogramma een prachtig cadeau aan jezelf en een waardevolle investering in een gezonde en vitale toekomst! Vitaliteit staat voor energiek, veerkrachtig en gemotiveerd. Vitale medewerkers zijn gezond, hebben volop energie en zijn tevens gemotiveerd om productief te werken. Daarnaast hebben zij plezier in hun werk. Vitaliteit zit ‘m niet zozeer in leeftijd maar in gezondheid en instelling. Vitaliteit levert medewerkers en bedrijven veel op, ook in economisch opzicht. Als je hard werkt, vraag je veel van jezelf. Dit betekent dat je goed moet zorgen voor jezelf om vitaal te b…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vitaliteit, Coaching, Gezondheidsbevordering, Mindfulness en Afslanken.

Waarom ‘Vitaliteit’?
Ben je toe aan verandering en verlang je naar een leven in balans, dan is deelname aan dit vitaliteitsprogramma een prachtig cadeau aan jezelf en een waardevolle investering in een gezonde en vitale toekomst! Vitaliteit staat voor energiek, veerkrachtig en gemotiveerd. Vitale medewerkers zijn gezond, hebben volop energie en zijn tevens gemotiveerd om productief te werken. Daarnaast hebben zij plezier in hun werk. Vitaliteit zit ‘m niet zozeer in leeftijd maar in gezondheid en instelling. Vitaliteit levert medewerkers en bedrijven veel op, ook in economisch opzicht. Als je hard werkt, vraag je veel van jezelf. Dit betekent dat je goed moet zorgen voor jezelf om vitaal te blijven. Vitaal zijn als professional betekent fit zijn op fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel niveau en zingevingsvlak en pro-actief zijn/ (ofwel een gezond persoonlijk leiderschap). Al deze gebieden beïnvloeden elkaar, bij een negatieve balans brengt het je richting een burn-out en bij een positieve balans richting betere prestaties. Dit gaat dus verder dan interventies op het gebied van voeding en beweging en verder dan werken aan ‘BRAVO’ (bewegen, roken, afvallen, voeding en ontspanning). Door te werken aan alle vlakken, werken we aan duurzame vitaliteit, waar mensen zelf mee aan de slag kunnen. Ook als ik als vitaliteitscoach of trainer weg ben.

Voor wie?
Deze training van Kans Kwadraat is speciaal ontwikkeld voor kinderopvang-, jeugdzorg- en welzijnsorganisaties.

Resultaat
“Organisaties die vitaliteit centraal zetten, scoren een 14% beter overall resultaat (winst en marge), zijn 17% productiever en ervaren 12% meer loyaliteit.
(bron: Congres Inzet op maat, over duurzame inzetbaarheid, 2015).

Basisprogramma
Je wordt je bewust gemaakt van de ingrediënten van een gezonde actieve leefstijl. Je werkt tijdens dit programma actief aan het vergroten van je eigen duurzame inzetbaarheid. De trainer begeleid je actief bij het realiseren van je persoonlijke doelstelling, bijvoorbeeld een gezond gewicht, een betere (werk-privé) balans en meer vitaliteit. Belangrijk is dat je met dit programma met name werkt aan de oorzaken van je disbalans en niet alleen aan de gevolgen, zodat duurzame resultaten behaald kunnen worden.

Methodiek
De training is interactief, praktijkgericht en gaat uit van een bepaalde mate van verantwoordelijkheid van alle medewerkers. Er is ruimte om onderlinge ervaringen met andere medewerkers uit te wisselen. Tijdens de training nodigen we je uit te onderzoeken wat voor jou en je team werkt.

Kans² is het trainingsbureau voor training, coaching en management development in kinderopvang, (jeugd)zorg, welzijn, overheid en onderwijs. Kans² helpt organisaties door training en coaching zich succesvol aan te passen aan de veranderende omgeving. Elke training is een maatwerktraject en ontwikkelen we op basis van ontwikkeldoelstellingen en behoeften.

Kans² stimuleert deelnemers om in hun kracht te komen en te blijven. Onderwerpen waar we veel voor gevraagd worden zijn:

  • Communicatie
  • Talentontwikkeling
  • Oplossingsgericht werken
  • Ambassadeurschap
  • Klantgerichtheid
  • Teamcoaching
  • Planmatig werken
  • Management development
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Vitaliteit.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.