Workshop continue verbetering

Niveau
Tijdsduur
Logo van KAM Consultants B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 KAM Consultants B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

KAM Consultants B.V. biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Emmen, Haarlemmermeer, Hilversum, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zwolle

Beschrijving

Het maximale uit processen leren halen; dat leer je bij onze workshop continue verbetering!

Continue verbetering klinkt voor veel mensen als een utopie: een mooi streven maar in de praktijk maar beperkt haalbaar. Herken je dit? Dan kunnen we jou nog veel leren! Wanneer je namelijk de juiste tools in handen hebt is het mogelijk om iedere periode weer continue verbetering te bewerkstelligen. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dan dagen we jou uit om onze workshop continue verbetering te volgen! In deze workshop gaan we namelijk aan de slag om jou de basis van continue verbetering te leren en daarna krijg je methoden aangereikt welke bij veel organisaties tot bewezen effecten hebben geleid. D…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het maximale uit processen leren halen; dat leer je bij onze workshop continue verbetering!

Continue verbetering klinkt voor veel mensen als een utopie: een mooi streven maar in de praktijk maar beperkt haalbaar. Herken je dit? Dan kunnen we jou nog veel leren! Wanneer je namelijk de juiste tools in handen hebt is het mogelijk om iedere periode weer continue verbetering te bewerkstelligen. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dan dagen we jou uit om onze workshop continue verbetering te volgen! In deze workshop gaan we namelijk aan de slag om jou de basis van continue verbetering te leren en daarna krijg je methoden aangereikt welke bij veel organisaties tot bewezen effecten hebben geleid. Doordat onze docenten tevens ervaringsdeskundigen zijn op het gebied van continue verbetering doorvoeren in ISO-managementsystemen kunnen ze jou op een hele praktische manier begeleiden en laten ze de stof leven doormiddel van praktijkvoorbeelden.

Wat kun je van deze workshop verwachten?
-
Een goede mix van theorie en praktijk
- Uitdagende casussen en de mogelijkheid om jouw situatie voor te leggen
- Krachtige voorbeelden uit de praktijk
- Stevige basiskennis van de Plan-Do-Check-Act cyclus
- Tips en tricks over hoe je continue verbetering volgens ISO-standaarden kunt implementeren
- Verschillende praktische tools om continue verbetering bewerkstelligen

Voor wie is deze cursus?
Voor iedereen! Het maakt niet uit of je een ZZP’er of directeur van een bedrijf met 1000 medewerkers bent. Ook maakt het niet uit of je met een managementsysteem werkt dat is opgezet conform een ISO-norm of gewoon lekker je eigen ding doet. Iedereen kan wat leren over continue verbetering en wij zorgen ervoor dat iedere cursist met nieuwe inzichten naar huis gaat!

Na afloop van deze workshop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. 

Deze cursus is op aanvraag.

KAM Consultants is specialist in certificatiebegeleiding en trainingen. Onze specialisten brengen graag kennis over op het gebied van management, normen en interne en externe audits. Daarbij ligt de focus op een praktische insteek waarbij de informatie en kennis die wordt overgebracht direct kan worden ingezet. Door middel van praktisch ingerichte cursussen brengen de specialisten van KAM Consultants hun kennis over op cursisten.

Vanaf onze locaties in Roermond en Woerden worden er het hele jaar interessante cursussen en workshops georganiseerd. Ook is het mogelijk om al onze cursussen in een In-Company variant te volgen. Al interessant vanaf 3 cursisten!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met KAM Consultants B.V., om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.