Solliciteren | De complete sollicitatietraining met loopbaanscan en baansuggesties

Tijdsduur
Trainers
Tom Rademakers+4
Logo van JobBootcamp
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,5 JobBootcamp heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

JobBootcamp biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Arnhem, Breda, Utrecht

Beschrijving

Van talent naar baan!

Het meest complete sollicitatietraject wat we aanbieden. Van uitgebreide loopbaanscans, via individuele coaching en gerichte arbeidsmarktoriëntatie naar actieve groepstrainingen waarin alle sollicitatievaardigheden aan bod komen.

Dit gaan we voor jou doen:

We trekken alle, maar dan ook écht alle registers open om jou van ‘ik-heb-echt-geen-idee-wat-bij-mij-past’ tot een succesvolle sollicitatie te brengen.

Het is een combinatie van onze uitgebreide loopbaanscan TALENT in Beeld (4 verschillende testen), individuele gesprekken met een coach (in totaal 5 uur), onze interactieve applicatie voor beroepskeuze BAAN in Beeld (inclusief een jaar lang toegang), onze Sollicitat…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Van talent naar baan!

Het meest complete sollicitatietraject wat we aanbieden. Van uitgebreide loopbaanscans, via individuele coaching en gerichte arbeidsmarktoriëntatie naar actieve groepstrainingen waarin alle sollicitatievaardigheden aan bod komen.

Dit gaan we voor jou doen:

We trekken alle, maar dan ook écht alle registers open om jou van ‘ik-heb-echt-geen-idee-wat-bij-mij-past’ tot een succesvolle sollicitatie te brengen.

Het is een combinatie van onze uitgebreide loopbaanscan TALENT in Beeld (4 verschillende testen), individuele gesprekken met een coach (in totaal 5 uur), onze interactieve applicatie voor beroepskeuze BAAN in Beeld (inclusief een jaar lang toegang), onze SollicitatieBOOTCAMP (2 dagdelen training) waarin je alle relevante sollicitatietrainingen krijgt en een plan van aanpak, om je helemaal klaar te maken om jou droombaan te veroveren en afsluitend een training Jobhunting zodat jij in de actie modus zit.

Hoe ziet het traject er uit?

Sessie 1

Jij leert ons kennen, maar vooral jezelf. We duiken meteen de diepte in: wie ben je, waar ga je voor en waar sta je voor? Hoe maak jij jouw (carrière)keuzes? En waar krijg je energie van, elke werkdag opnieuw? Onmisbare vragen waarover we 1-op-1 nadenken en samen komen tot heldere antwoorden. (individueel: 1 uur).

Loopbaanscan ‘TALENT in Beeld’

Je gaat aan de slag met verschillende testen, waar je een uitgebreide rapportage (inclusief competentieanalyse en ontwikkelsuggesties) van ontvangt.

Sessie 2

De testen zijn gemaakt, wij gaan ze samen bespreken. Wat betekenen de resultaten in jouw dagelijkse leven? Waar krijg jij energie van? Welke taken en sectoren passen er bij jou? Samen met je coach kom je tot een profiel wat jou echt omschrijft. (individueel: 2 uur).

Aan de slag met ‘BAAN in Beeld’

Je gaat aan de slag met ‘BAAN in beeld’ onze interactieve applicatie voor beroepskeuze. Ineens heb je een goed beeld bij welke banen echt helemaal passen bij jou.

Sessie 3

Welke banen passen echt bij jou? Zijn deze ook haalbaar? Samen met je coach maak je een plan van aanpak om jouw nieuwe carrière binnen handbereik te krijgen. (individueel: 2 uur)

Training 1

Na een ontvangst met koffie en thee en kennis gemaakt te hebben met de overige kandidaten gaan snel aan de slag. We starten met het matchen van jouw motivatie en drijfveren aan functies en verschillende werkgevers. Wie ben je? Wat wil je? Wat verlang je in een baan? Welke functies geven jou energie en waar loop je helemaal op leeg? In welke omgeving kom jij het best tot je recht en met wat voor type collega’s bereiken jullie als team de beste resultaten? Alle informatie gebruiken we vervolgens om jouw sollicitatie-instrumenten, je cv, motivatiebrief en LinkedIn-profiel, vorm te geven. (groepstraining: dagdeel).

Training 2

Aan de hand van de vacatures die je bij hebt, die helemaal bij jou passen, gaan we een plan van aanpak maken om je sollicitatie tot een succes te maken. Je netwerk gebruiken, ergens wel of niet binnenlopen, vacaturebanken en LinkedIn, het komt allemaal aan bod. En uiteraard staan we uitgebreid stil bij het sollicitatiegesprek zelf. Met dezelfde principes als die we in de training Professionele Gespreksvoering gebruiken, stomen we je helemaal klaar voor het gesprek. (groepstraining: dagdeel).

Training 3 

Je gaat aan de slag. Jobhunten dus! Jobhunting bij JobBootcamp vindt altijd plaats in een kleine groep en onder begeleiding van een sollicitatie-expert. Samen kom je een dagdeel bijeen om actief te solliciteren. Je (her)vindt motivatie en inspiratie bij elkaar en bij je trainer en je krijgt advies en concrete tips om je sollicitatie tot een succes te maken. En verder is het vooral doen. (groepstraining: dagdeel).

Wij helpen u graag naar werk waar u met plezier naar toe zal gaan! Onze trainingen zijn interactief, laten u nadenken over uw keuzes, geven inzicht en reiken u oplossingen aan. Dit proces is niet altijd even makkelijk maar wel cruciaal voor u! 

Wilt u echt verder, boek dan een training of bel ons om advies.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Tom Rademakers - Werk & Werkplezier | Talent Ontwikkeling
Tom Rademakers
Werk & Werkplezier | Talent Ontwikkeling
Lex te Riele - Ambassadeur van werkplezier
Lex te Riele
Ambassadeur van werkplezier
9
Sophie Kroes - Ambassadeur van werkplezier
Sophie Kroes
Ambassadeur van werkplezier
8
Brent Biesheuvel - Ambassadeur van werkplezier
Brent Biesheuvel
Ambassadeur van werkplezier
Ruben Jurna - Ambassadeur van Werkplezier
Ruben Jurna
Ambassadeur van Werkplezier

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.