Business NLP in 1 dag - Persoonlijk Leiderschap - Impact in Communicatie

Niveau
Tijdsduur
Logo van JBBX
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 JBBX heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 88 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Heb je altijd al interesse gehad in NLP of wil je je communicatieskills scherp en kernachtig aanpakken? Ben je bezig om je eigen leiderschap impactvol te verstevigen? Ben je in een proces van verandering op je werk of elders? Dan is deze introductie in Business NLP een mooie kans! In een dag met veel energie brengen we je de basis van NLP bij, gaan we met jouw persoonlijke behoeften aan de gang en heb je aan het einde van de dag een plan hoe je verder gaat. Mensen die deze korte intro volgen, zijn op zoek naar snel resultaat voor hun werk. Deze opleiding levert je behalve veel energie, kennismaking met een leuke groep mensen uit andere organisaties, veel zelfinzicht op het gebied van leiders…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: NLP Business Practitioner, Zelfontwikkeling, Zelfbewustzijn, Communiceren en NLP.

Heb je altijd al interesse gehad in NLP of wil je je communicatieskills scherp en kernachtig aanpakken? Ben je bezig om je eigen leiderschap impactvol te verstevigen? Ben je in een proces van verandering op je werk of elders? Dan is deze introductie in Business NLP een mooie kans! In een dag met veel energie brengen we je de basis van NLP bij, gaan we met jouw persoonlijke behoeften aan de gang en heb je aan het einde van de dag een plan hoe je verder gaat. Mensen die deze korte intro volgen, zijn op zoek naar snel resultaat voor hun werk. Deze opleiding levert je behalve veel energie, kennismaking met een leuke groep mensen uit andere organisaties, veel zelfinzicht op het gebied van leiderschap en communicatie en tot slot een persoonlijk plan gebaseerd op de logische niveau's van verandering op . We werken met kleine groepen op een sfeervolle locatie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met JBBX, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.