PRINCE2 Foundation Online (PRINCE2 Foundation eLearning)

Type product
Niveau
Logo van IT Management Group BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 IT Management Group BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 530 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

PRINCE2® Foundation eLearning

Over PRINCE2®
PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? Dan zult u veel baat hebben bij de training PRINCE2 Foundation.

De PRINCE2 eLearning omgeving – Efficiënt en resultaatgericht

De PRINCE2 eLearning omgeving van de IT Management Group is geaccredi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

PRINCE2® Foundation eLearning

Over PRINCE2®
PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? Dan zult u veel baat hebben bij de training PRINCE2 Foundation.

De PRINCE2 eLearning omgeving – Efficiënt en resultaatgericht

De PRINCE2 eLearning omgeving van de IT Management Group is geaccrediteerd door het EXIN begeleidt u op een gestructureerde manier naar uw examen toe. De PRINCE2 eLearning omgeving is als volgt opgebouwd:

1

1. Algemeen deel

– Uitleg exameneisen algemeen                                                                                                                         – Uitleg van de eLearning module                                                                                                                       – Procedure bij vragen en opmerkingen

 

2. Specifiek deel

De PRINCE2® Foundation eLearning omgeving is ingedeeld in vijf modules of onderdelen, dat zijn:

PRINCE2® Foundation Deel 1                                                                                                                           Inleiding in PRINCE2 en Projectmanagement (principes, processen, thema’s producten)

PRINCE2® Foundation Deel 2                                                                                                                  Proces: Opstarten van een Project (OP) en Initiëren van een Project (IP)                                              Thema’s: Business Case, Organisatie en Risico

PRINCE2® Foundation Deel 3                                                                                                               Thema’s: Kwaliteit, Plannen, Wijziging, Voortgang

PRINCE2® Foundation Deel 4
Proces: Sturen van een Project (SP), Beheersen van een Fase (BF) en Managen van een Productoplevering (MP)

PRINCE2® Foundation Deel 5                                                                                                                Proces: Managen van een Fase-overgang (MF), Afsluiten van een Project (AP) PRINCE2 op maat

Per module worden de volgende onderwerpen behandeld:                                                                                 – Exameneisen behorende bij de betreffende module;                                                                                        – Te lezen pagina’s uit het PRINCE2 boek;                                                                                                        – Samenvatting van de gelezen pagina’s en de belangrijkste leerpunten;                                                          – Testvragen over het betreffende onderdeel dat bestudeerd is.

Op basis van de gemaakte testvragen krijgt u een advies om naar de volgende module te gaan of om nogmaals de stof te bestuderen. Na het doorlopen van de onderdelen kunt u meerdere proefexamens doorlopen die representatief zijn voor het PRINCE2 examen.

Met de ITMG PRINCE2® eLearning omgeving verzekert u zich van een efficiënte en resultaatgerichte werkwijze om in korte tijd uw PRINCE2 Foundation examen te behalen.

Hoe werkt het?                                                                                                                                                  U registreert zich voor de geaccrediteerde PRINCE2® eLearning bij de IT Management Group via het inschrijfformulier. U krijgt vervolgens een digitale factuur. Op het moment dat u de factuur heeft voldaan, krijgt u van de IT Management Group:

– de link naar de PRINCE2 Foundation eLearning omgeving                                                                             – uw gebruikersnaam en wachtwoord                                                                                                                 – de laatste versie van het boek Projectmanagement op basis van PRINCE2 2009 editie (momenteel de 2de geheel herziene druk)

Op het moment dat u alle onderdelen succesvol hebt doorlopen, bent u klaar voor het officiële examen. Er zijn twee mogelijkheden om het examen af te leggen:

– Via EXIN Anywhere – U legt uw examen online af via de EXIN anywhere omgeving                                    – In een EXIN examenlokaal – U legt uw examen af op locatie bij een EXIN examenlokaal

Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn gekoppeld aan uw e-mailadres en zijn 90 dagen geldig. Na 90 dagen vervalt automatisch uw account. Uw account is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.

Trainingsduur en kosten                                                                                                                                De eLearning training PRINCE2 Foundation kunt u in uw eigen tempo afronden. U dient rekening te houden met een studiebelasting van minimaal 14 uur. De uiteindelijke studiebelasting is uiteraard voor een groot deel individueel afhankelijk. De kosten voor de PRINCE2 Foundation eLearning training bedragen € 375,- excl. BTW. Deze prijs is inclusief het boek Projectmanagement op basis van PRINCE2 2009 editie (momenteel de 2de geheel herziene druk).

Examen PRINCE2 Foundation                                                                                                                         U kunt uw examenvoucher bij het EXIN bestellen of het examen bij één van de examenlocaties van het EXIN afleggen. Bekijkt u de website van het EXIN voor reservering en de actuele kosten.

Open Inschrijving en In-company                                                                                                                    Wilt u toch een klassikale training volgen? Dat kan. De IT Management Group werkt met de beste docenten. PRINCE2 trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Projectmanagement detachering                                                                                                                 Bent u op zoek naar tijdelijke versterking van uw organisatie door een programmamanager, projectleider of project ondersteuner? Wij helpen u graag. Neem voor meer informatie contact op met de IT Management Group.

Organisaties en bedrijven die geen BTW kunnen terugvorderen, kunnen deze training BTW-vrij gefactureerd krijgen. In dit geval wordt een btw-correctie van 10% toegepast. Neemt u voor meer informatie contact op met de IT Management Group.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.