ITIL Expert Track Lifecycle en Capability

Niveau
Tijdsduur
Logo van IT Management Group BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 IT Management Group BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 530 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

ITIL Expert Track (ITIL Expert) Lifecycle en Capability

Met het ITIL Expert Track wordt u door de IT Management Group begeleid naar de officiële ITIL Expert certificering. Om te komen tot de ITIL Expert certificering zijn er verschillende mogelijkheden. Voor het behalen van het ITIL Expert niveau heeft u in totaal 22 credits nodig. U heeft na het behalen van het examen ITIL Foundation (totaal 2 credits) de vrije keuze om minimaal 15 credits te behalen uit de Lifecycle Modules (3 credits per training) of de Capability Modules (4 credits per training). In elk geval dient u óók het examen ‘Managing Across the Lifecycle’ met goed gevolg af te leggen (5 credits) alvorens u zich met recht een ITI…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ITIL Overzicht, Projectmanagement, ITIL Service Manager, ITIL Practitioner en ITIL Foundation.

ITIL Expert Track (ITIL Expert) Lifecycle en Capability

Met het ITIL Expert Track wordt u door de IT Management Group begeleid naar de officiële ITIL Expert certificering. Om te komen tot de ITIL Expert certificering zijn er verschillende mogelijkheden. Voor het behalen van het ITIL Expert niveau heeft u in totaal 22 credits nodig. U heeft na het behalen van het examen ITIL Foundation (totaal 2 credits) de vrije keuze om minimaal 15 credits te behalen uit de Lifecycle Modules (3 credits per training) of de Capability Modules (4 credits per training). In elk geval dient u óók het examen ‘Managing Across the Lifecycle’ met goed gevolg af te leggen (5 credits) alvorens u zich met recht een ITIL Expert mag noemen.

Kijk op onze pagina voor ITIL Experts IT Management Group voor een overzicht van personen die recentelijk ITIL Expert bij de IT Management Group zijn geworden.

Uw profiel
Het track ITIL Expert is geschikt voor iedere IT Management professional die zichzelf het complete gedachtengoed van ITIL eigen wil maken. Na het doorlopen van het track bent u een expert in ITIL en kunt u vanuit elke ITIL rol opereren. U heeft niet alleen kennis van uw specifieke rol of functie maar kunt ook adviseren richting uw vakgenoten. Doordat u het totale vakgebied overziet, kunt u een rol spelen bij ITIL-implementaties en kunt u goed beoordelen welke ITIL-aspecten binnen een organisatie moeten worden benadrukt en welke niet. Vanuit de volgende functies kunt u het ITIL Expert traject starten:

– IT Manager
– Servicemanager
– Service Level Manager
– Change- of Releasemanager
– Incidentmanager
– IT (out)sourcingsspecialist
– Deliverymanager
– Infrastructuurmanager
– IT organisatieadviseur
– Procesmanager

U kunt bij de IT Management Group kiezen voor een ITIL Expert Track op basis van Capability modules of voor een ITIL Expert Track op basis van Lifecycle modules.

De ITIL Capabilitymodules zijn gericht op de specifieke processen en functies binnen de lifecycle van IT Services. De ITIL Lifecyclemodules gaan specifiek in op de verschillen van de vijf lifecyclefases binnen ITIL. Zij hebben meer aandacht voor de specifieke doelen van de verschillende lifecycles en de besturing en inrichting hiervan. De nadruk ligt hierbij wat minder op details en wat meer op een totaal beeld.

ITIL Expert Track op basis van Capability modules
Kiest u voor het ITIL Expert Track op basis van Capablity modules dan doorloopt u de gehele ITIL bestpractice met de volgende modules:
ITIL® Planning, Protection & Optimization (4 dagen)
ITIL® Operational Support & Analysis (4 dagen)
ITIL® Release, Control & Validation (4 dagen)
ITIL® Service Offerings & Agreements (4 dagen)
ITIL® Managing Accross the Lifecycle (4 dagen)

Heeft u een module al gevolgd en kunt u daarvan uw officiële certificering overleggen, dan krijgt u daarvoor vrijstelling. U kunt ook vrijstelling krijgen wanneer u één of meerdere Lifecycle modules heeft gevolgd. Uw vrijstelling wordt dan in overleg met u overeengekomen.

ITIL Expert Track op basis van Lifecycle modules
Kiest u voor de het ITIL Expert Track op basis van de Life Cycle modules dan doorloopt u de gehele ITIL bestpractice met de volgende modules:
ITIL® Service Strategy (3 dagen)
ITIL® Service Design (3 dagen)
ITIL® Service Transition (3 dagen)
ITIL® Service Operation (3 dagen)
ITIL® Continual Service Improvement (3 dagen)
ITIL® Managing Accross the Lifecycle (4 dagen)

Heeft u een module al gevolgd en kunt u daarvan uw officiële certificering overleggen, dan krijgt u daarvoor vrijstelling. U kunt ook vrijstelling krijgen wanneer u één of meerdere Capability modules heeft gevolgd. Uw vrijstelling wordt dan in overleg met u overeengekomen.

Voorkennis
Om te kunnen deelnemen aan het ITIL Expert Track van de IT Management Group, dient u in het bezit te zijn van het certificaat ITIL Foundation.

Examen en voertaal
De voertaal van de trainingen is Nederlands. De examens worden standaard afgenomen in het Engels. De examens zijn (nog) niet beschikbaar in het Nederlands.

Trainingsduur en kosten
Het ITIL Expert Track duurt 20 dagen (ITIL Capability Expert Track) of 19 dagen (ITIL Lifecycle Expert Track). De kosten voor deze tracks bedragen:

Prijs: € 7100,- | Bring Your Own Device (BYOD)

Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Heeft u al één van bovenstaande modules met goed gevolg afgelegd, dan brengen wij per Capability module €1500,- in mindering op de kosten. Per Lifecycle module brengen wij €1000,- in mindering op de kosten. Het examengeld bedraagt voor elke module €300,- excl. BTW. Bij de training wordt digitaal materiaal geleverd. Wij vragen u om eigen device mee te nemen. Bent u niet in het bezit van een eigen device (iPad, tablet of laptop)? Dan kunt u bij deze track een iPad meebestellen, neemt u contact op voor de mogelijkheden.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.Organisaties en bedrijven die geen BTW kunnen terugvorderen, kunnen deze training BTW-vrij gefactureerd krijgen. In dit geval wordt een btw-correctie van 10% toegepast. Neemt u voor meer informatie contact op met de IT Management Group.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.