Google Ads Search Certificaat - Digital Marketing Helpdesk

Type product
Niveau
Logo van IPro Training NL
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 IPro Training NL heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 131 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Iedereen met een Google account kan een certificering behalen van Google Ads Search. Door simpelweg de online training te volgen bij de Google Skillshop. IPro Training NL gaat je hierbij helpen en heeft de IPro Training NL Digital Marketing Helpdesk ingericht. Dat betekent dat je ons kan bellen, mailen of appen als je er toch even online niet (snel) uitkomt. Start vandaag!

Doelgroep

Iedereen die zijn kennis wil vergroten van Google Ads Search en dat graag wil kunnen aantonen met een certificaat. Met jouw Google certificaat ben jij interessant (er) voor je huidige werkgever of je toekomstige werkgever. Je laat zien dat je wil investeren in jezelf en dat je een specialist wil worden in de we…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Helpdesk, Digital Marketing, Google Ads, Klantgerichtheid en Klantgericht schrijven.

Iedereen met een Google account kan een certificering behalen van Google Ads Search. Door simpelweg de online training te volgen bij de Google Skillshop. IPro Training NL gaat je hierbij helpen en heeft de IPro Training NL Digital Marketing Helpdesk ingericht. Dat betekent dat je ons kan bellen, mailen of appen als je er toch even online niet (snel) uitkomt. Start vandaag!

Doelgroep

Iedereen die zijn kennis wil vergroten van Google Ads Search en dat graag wil kunnen aantonen met een certificaat. Met jouw Google certificaat ben jij interessant (er) voor je huidige werkgever of je toekomstige werkgever. Je laat zien dat je wil investeren in jezelf en dat je een specialist wil worden in de wereld van Digital Marketing.

Programma

Leertraject bestaat uit tutorials per deelonderwerp. In korte video´s van enkele minuten worden onderwerpen besproken. Aansluitend volgen er oefenvragen om vast te stellen of je de stof begrijpt

Kennis assessment volgt als evaluatie van het leertraject. Dit onderdeel bestaat uit 21 MC vragen. Je test je kennis en als je 80% van de vragen goed beantwoord ben je voor dit onderdeel geslaagd. Je bent dan klaar voor certificerings assessment. Of je moet eerst terug naar het leertraject om je kennis bij te spijkeren.

Certificerings assessment bestaat uit 50 MC vragen die willekeurig geselecteerd worden uit een database van 150 examenvragen. Elke keer dat iemand opnieuw examen aflegt worden er 50 nieuwe vragen geselecteerd. Je ontvangt het Google certificaat als je het certificerings assessment met succes weet af te ronden.

Werkwijze

Stap 1. Je zoekt in Google naar Google Skillshop en logt in met je gmail account.

Stap 2. Vervolgens krijg je toegang tot een groot aantal online trainingen en kies je voor de training van je keuze.

Stap 3. Je schrijft je ook hier op Springest voor deze training in. Vervolgens kan je 120 minuten gebruik maken van de online service van de Digital Marketing Helpdesk van IPro Training NL (mailen, appen en bellen).

Stap 4. Je volgt het leertraject en sluit af met de 2 assessments.

Stap 5. Gefeliciteerd je bent geslaagd! Je klikt op de knop certificaat afdrukken om uw prestatie of certificering te printen.

Stap 6. Voeg het certificaat toe aan LinkedIn om jouw marktwaarde zichtbaar te maken.

Voordelen

Gevalideerde expert trainingen. Skillshop-trainingen zijn ontwikkeld en gevalideerd in samenwerking met Google-productexperts zodat je specifieke kennis en vaardigheden opdoet om je doelen te bereiken.

Leer in je eigen tempo. Dankzij de flexibele opzet van Skillshop kan je zelf bepalen wanneer, waar, hoe en in welk tempo je leert. Wat je niveau ook is, er is altijd een training die past bij je rol, doel en verantwoordelijkheid.

Vergroot jouw professionele waarde. Skillshop biedt je praktische en conceptuele productkennis en vaardigheden, plus erkende Google-certificeringen die jouw cv een boost geven.

Google Partner Badge 2020. Het bedrijf waar jij je werkt kan een Google Partner-badge verdienen, wat vooral bij online marketingbureaus vaak van groot belang is.

Digital Marketing Helpdesk van IPro Training NL

Mocht je tijdens het online studeren even niet meer gemotiveerd zijn? Of heb je vragen? Blijf er dan niet mee zitten maar app, mail of bel de Digital Marketing Helpdesk van IPro Training NL. We helpen je met het antwoord en als we het niet weten zoeken we het voor je uit. Bij inschrijving van deze training verzeker je je van 120 minuten online support (mailen, bellen en appen etc).

IPro Training NL werkt met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Een hoge leeropbrengst is het resultaat. De tijden van onze trainingen zijn van 09.00 tot 12.00 h en van 13.00 tot 16.00 h.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met IPro Training NL, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.