Instituut voor Kennis en Vaardigheden

Adres:

Zandschulperweg 2
3959 AX Overberg

Beschrijving

Instituut voor Kennis En Vaardigheden

Het IKEV is ontstaan vanuit succesvolle praktijkervaringen. Het IKEV verzorgt innovatieve, ruimdenkende en praktischeopleidingen voor de ervaren of minder ervaren professionals. Ons specialisme is de CREF-Methode. CREF staat voor Circle Reprint Emotional Foundation. Het CREF-Model uit de CREF-Methode is goed in te zetten bij individuele behandelingen en groep…

Lees de volledige beschrijving

Instituut voor Kennis En Vaardigheden

Het IKEV is ontstaan vanuit succesvolle praktijkervaringen. Het IKEV verzorgt innovatieve, ruimdenkende en praktischeopleidingen voor de ervaren of minder ervaren professionals. Ons specialisme is de CREF-Methode. CREF staat voor Circle Reprint Emotional Foundation. Het CREF-Model uit de CREF-Methode is goed in te zetten bij individuele behandelingen en groepstrainingen voor jong en oud. In het bijzonder zeer goed inzetbaar binnen organisaties door trainers, coaches of de (jeugd) hulpverleners. Het basisvertrouwen is het fundament van de individu, binnen een groep; zoals het gezin, teams en organisatie. Met de CREF-Methode kan het basisvertrouwen gemeten en hersteld worden. Met het volgen van een CREF-Methode opleiding specialiseert u uzelf op persoonlijk en professioneel vlak.

Ervaring met Instituut voor Kennis en Vaardigheden?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Instituut voor Kennis en Vaardigheden? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Baukje van Leeuwen - hechting, basisvertrouwen, prenataal, trauma, ptss
Baukje van Leeuwen
hechting, basisvertrouwen, prenataal, trauma, ptss

Trainers

Baukje van Leeuwen - hechting, basisvertrouwen, prenataal, trauma, ptss
Baukje van Leeuwen
hechting, basisvertrouwen, prenataal, trauma, ptss

Extra kenmerken