Assertiviteit, Zelfvertrouwen & Besluitvaardigheid

Tijdsduur

Assertiviteit, Zelfvertrouwen & Besluitvaardigheid

Insight-View
Logo van Insight-View
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Insight-View heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Coachingtraject voor Zelfvertrouwen, Assertiviteit en Besluitvaardigheid

In 5 (kort) of 10 (intensief) afspraken werken aan Assertiviteit, Zelfvertrouwen en Besluitvaardigheid.

Je krijgt inzicht in je gedrag, oude patronen en overtuigingen. Vanuit deze inzichten werk je aan het elimineren van de oude strategieën die onzekerheid in de hand werken. Want onzekerheid, op welk gebied dan ook, kunnen we vaak terugvoeren op die eerste jaren waarin je bent opgegroeid. Wat heb je meegekregen van je ouders of je omgeving, uit wat voor gezin ben je gekomen, welke gebeurtenissen hebben je in je vroege leven gevormd? Groot of klein, traumatisch of ogenschijnlijk ‘minder’ ingrijpend; dit vormt jouw over…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Besluitvaardigheid, Zelfvertrouwen, Assertiviteit, Zelfkennis & zelfinzicht en Communicatieve vaardigheden.

Coachingtraject voor Zelfvertrouwen, Assertiviteit en Besluitvaardigheid

In 5 (kort) of 10 (intensief) afspraken werken aan Assertiviteit, Zelfvertrouwen en Besluitvaardigheid.

Je krijgt inzicht in je gedrag, oude patronen en overtuigingen. Vanuit deze inzichten werk je aan het elimineren van de oude strategieën die onzekerheid in de hand werken. Want onzekerheid, op welk gebied dan ook, kunnen we vaak terugvoeren op die eerste jaren waarin je bent opgegroeid. Wat heb je meegekregen van je ouders of je omgeving, uit wat voor gezin ben je gekomen, welke gebeurtenissen hebben je in je vroege leven gevormd? Groot of klein, traumatisch of ogenschijnlijk ‘minder’ ingrijpend; dit vormt jouw overtuigingen, jouw referentiekader van waaruit je als volwassene nog steeds ‘kijkt’ naar de situaties van nu.

En dat is lastig. En belemmerend. En zonde. Want aan die onzekerheid is iets te doen! In dit traject ga je dan ook afrekenen met die onzekerheid door de overlevingsstrategieën aan te pakken. En, nog belangrijker; je gaat aan de slag met het implementeren van nieuwe, effectievere strategieën. Om zodoende vanuit Authenticiteit en Autonomie te handelen en communiceren in diverse situaties en interacties.

Hoe ziet een coachingtraject er uit?

Het traject start met een Non-Verbale Strategie Analyse. Tijdens deze analyse wordt er een korte video-opname van het gezicht gemaakt en worden er enkele vragen gesteld. Na de opname gaan we de beelden (veelal vertraagd) samen bekijken.

Deze Video-Analyse geeft een duidelijk beeld van jouw non-verbale patronen en signalen. Onbewuste strategieën worden daardoor zichtbaar en inzichtelijk zodat je snel tot de kern van je vraagstuk komt. Je gaat zien wat de buitenwereld van jou ziet en oppikt en je krijgt inzicht in de balans tussen denken en voelen.

Na de Video-Analyse kun je kiezen voor een kort traject (4 sessies van 2 uur) of een intensief traject (9 sessies van 2 uur) waarin je gaat afrekenen met oude patronen en strategieën.

De coaching is een uniek en succesvol samenspel van verschillende coaching- en therapeutische technieken die maken dat je blijvend verandering kunt realiseren.
Non-verbale communicatie van het gehele systeem wordt daarbij veelvuldig gebruikt als ingang en routekaart naar verandering. Belangrijk hierin is dat je niet alleen blijft hangen in het 'praten' of dat je met je hoofd blijft zoeken naar oplossingen. Maar dat je met je gehele systeem leert 'voelen' en duiden wat goed voor je is en beslissingen leert nemen vanuit de persoon van nu.

* De begeleiding bij Insight-View is specifiek bedoeld voor vrouwen. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Insight-View, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.