Updating Your Skills to SQL Server 2016

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Als ervaren SQL Server specialist leert u om de mogelijkheden die toegevoegd zijn aan SQL Server sinds versie 2014 te gebruiken. De cursus focust op het gebruik van SQL Server 2016 features en andere data platform componenten. De belangrijkste doelgroep zijn SQL Server en Business Intelligence specialisten die bekend zijn met SQL Server 2014 en hun kennis willen upgraden naar SQL Server 2016. Na het afronden van de training, bent u bekend met: - De belangrijkste mogelijkheden en componenten van SQL Server 2016 - De nieuwe en uitgebreide features in SQL Server performance, security, data access, availability and scalability, OLAP, reporting en PowerBI - De nieuwe SQL Server cloud functionalit…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: SQL Server, Microsoft SQL Server, Business intelligence, Database ontwerp / design en MySQL.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Als ervaren SQL Server specialist leert u om de mogelijkheden die toegevoegd zijn aan SQL Server sinds versie 2014 te gebruiken. De cursus focust op het gebruik van SQL Server 2016 features en andere data platform componenten. De belangrijkste doelgroep zijn SQL Server en Business Intelligence specialisten die bekend zijn met SQL Server 2014 en hun kennis willen upgraden naar SQL Server 2016. Na het afronden van de training, bent u bekend met: - De belangrijkste mogelijkheden en componenten van SQL Server 2016 - De nieuwe en uitgebreide features in SQL Server performance, security, data access, availability and scalability, OLAP, reporting en PowerBI - De nieuwe SQL Server cloud functionaliteit Als u enkel geïnteresseerd bent in een gedeelte van de cursus dan is het volgen van een van de meer gespecialiseerde cursussen een goed alternatief. Kijk bij 'Gerelateerde cursussen' voor meer informatie of neem contact op voor het vinden van de meest geschikte oplossing.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.