Enterprise Architectuur Framework

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Dit is een complete TOGAF-training, die alle officiële leerdoelen afdekt en u voorbereidt op de TOGAF-examens. Deze training biedt u toegevoegde waarde boven een standaard TOGAF-certificeringstraining omdat er aanvullende richtlijnen gegeven worden die u helpen TOGAF in de praktijk toe te passen. Doelen van de training Organisaties verwachten steeds meer dat architecten van alle soorten TOGAF begrijpen en kunnen toepassen. Het doel van deze training is om TOGAF zodanig te begrijpen dat u daarmee het volgende kunt: • Level 1 en Level 2 TOGAF certificatie examens met succes af te ronden • TOGAF termen en concepten toepassen in praktijkopdrachten • TOGAF positioneren en inpassen in relatie tot …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Dit is een complete TOGAF-training, die alle officiële leerdoelen afdekt en u voorbereidt op de TOGAF-examens. Deze training biedt u toegevoegde waarde boven een standaard TOGAF-certificeringstraining omdat er aanvullende richtlijnen gegeven worden die u helpen TOGAF in de praktijk toe te passen. Doelen van de training Organisaties verwachten steeds meer dat architecten van alle soorten TOGAF begrijpen en kunnen toepassen. Het doel van deze training is om TOGAF zodanig te begrijpen dat u daarmee het volgende kunt: • Level 1 en Level 2 TOGAF certificatie examens met succes af te ronden • TOGAF termen en concepten toepassen in praktijkopdrachten • TOGAF positioneren en inpassen in relatie tot organisatie-specifieke methoden en standaarden op het gebieden van architectuur Over TOGAF TOGAF Version 9.1 is een gedetailleerde methode en set van ondersteunend materiaal en practices voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur. TOGAF wordt ontwikkeld en aanbevolen door de leden van het Architecture Forum van The Open Group. TOGAF 9.1 is een industriestandaard voor een architectuur framework en methode en is beschikbaar om toe te passen binnen iedere organisatie. Trainer De training wordt verzorgd door een ervaren, geaccrediteerde trainer van onze partner Avancier Ltd. De training wordt in het Engels gegeven. Examen na de training Het examen wordt niet afgenomen tijdens de training, maar vindt separaat plaats. Hiervoor zijn examen vouchers benodigd, die niet bij de prijs inbegrepen zijn. U kunt het examen zelf inplannen bij een Prometric Testing Centre van uw keuze, wanneer u daar klaar voor bent. We adviseren u om het examen een week of twee na de training te boeken, zodat u na de training nog wat additionele tijd om specifieke punten te bestuderen. Tijdens de training wordt er wel geoefend met voorbeeld vragen om u te helpen voorbereiden op het examen. Deze TOGAF-training wordt voor Info Support verzorgd door Avancier Ltd. Avancier Ltd. heeft een licentie van The Open Group.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.