Microsoft Cloud Workshop: Big Data & Visualization

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Voeg Machine Learning toe aan een webapplicatie om vertragingen te voorspellen op basis van historische vluchtdata en weersomstandigheden. U richt een pipeline in met Azure Data Factory voor het (bulk) importeren van data, het bewerken/opschonen van deze data en vervolgens het gebruiken van deze data om een Machine Learning model te trainen. Aan het einde van deze workshop bent u beter in staat om een compleet Azure Machine Learning model te maken. Daarnaast komt het volgende aan bod: - Het integreren van de Azure ML web service in een webapplicatie voor het maken van zowel individuele- als batchvoorspellingen - Het analyseren van batch data met SQL Data Warehouse - Het visualiseren van batc…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: MCSE Cloud, Big Data, Cloud Computing, MCSE en VMware vCloud.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Voeg Machine Learning toe aan een webapplicatie om vertragingen te voorspellen op basis van historische vluchtdata en weersomstandigheden. U richt een pipeline in met Azure Data Factory voor het (bulk) importeren van data, het bewerken/opschonen van deze data en vervolgens het gebruiken van deze data om een Machine Learning model te trainen. Aan het einde van deze workshop bent u beter in staat om een compleet Azure Machine Learning model te maken. Daarnaast komt het volgende aan bod: - Het integreren van de Azure ML web service in een webapplicatie voor het maken van zowel individuele- als batchvoorspellingen - Het analyseren van batch data met SQL Data Warehouse - Het visualiseren van batch voorspellingen op een kaart met Power BI
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.