JMeter

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Veenendaal
14 nov. 2019 tot 15 nov. 2019
Utrecht
20 jan. 2020 tot 21 jan. 2020
Veenendaal
18 mei. 2020 tot 19 mei. 2020

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

JMeter is een open source tool die veel wordt ingezet bij load- / performance testen van webapplicaties die gebruik maken van HTTP. Scripts kunnen worden opgesteld die vervolgens in een gesimuleerde ‘load’ vanuit jMeter kunnen worden afgevuurd op een webapplicatie om zo te testen of deze voldoet aan de gestelde verwachting/eisen. In deze training leert u in praktijk door middel van opdrachten hoe u de JMeter perfomance tool kunt gebruiken om de performance te meten van web applicaties, Databases en Webservices. Elke deelnemer krijgt een handleiding waarin de oefeningen stap voor stap zijn beschreven. De JMeter training is bedoeld voor een ieder die werkzaam is in software ontwikkeling en/of …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Testmanagement, Software Testing, ISTQB, TMap en Software Development / Ontwikkeling.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

JMeter is een open source tool die veel wordt ingezet bij load- / performance testen van webapplicaties die gebruik maken van HTTP. Scripts kunnen worden opgesteld die vervolgens in een gesimuleerde ‘load’ vanuit jMeter kunnen worden afgevuurd op een webapplicatie om zo te testen of deze voldoet aan de gestelde verwachting/eisen. In deze training leert u in praktijk door middel van opdrachten hoe u de JMeter perfomance tool kunt gebruiken om de performance te meten van web applicaties, Databases en Webservices. Elke deelnemer krijgt een handleiding waarin de oefeningen stap voor stap zijn beschreven. De JMeter training is bedoeld voor een ieder die werkzaam is in software ontwikkeling en/of software testen (software ontwikkelaars, testers, testmanagement). De trainingen bestaan uit twee modules: U kunt deze training ineens volgen, maar het is ook mogelijk deze training in twee delen te volgen: eerst het basis gedeelte van 1 dag (JMTRBASIC) en later het advanced gedeelte van 1 dag (JMTRADV). JMeter Basic (eerste dag): In deze basis training leert u "hands on" de vaardigheden om een simpele Performance script te bouwen in JMeter. JMeter Advanced (tweede dag): In deze vervolgtraining leert u complexe performance scripts ontwikkelen waarmee u meer uit de performance test kunt halen. Zie 'Gerelateeerde cursussen' JMTRBASIC and JMTRADV voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.