Java Programming (Blended Learning)

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

U leert in deze zeer praktische training hoe u applicaties kunt ontwikkelen voor de Java standaardomgeving. We behandelen de Java taal grondig, samen met belangrijke features als threads en user interface afhandeling. Na afloop kunt u uw eerste applicatie ontwikkelen of uw al bestaande applicaties verbeteren. U maakt uitgebreid kennis met begrippen zoals classes, objecten, interfaces, inheritance, polymorfisme, overloading en andere OO-concepten. Deze stevige training is bedoeld voor professionele ontwikkelaars die gedegen kennis van Java willen opdoen en al enige ervaring hebben met het programmeren in een andere programmeertaal. Deze cursus volgt het Blended Learning formaat van Info Suppo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Java, J2EE, Java Certified Associate, Java 7 en Java 8.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

U leert in deze zeer praktische training hoe u applicaties kunt ontwikkelen voor de Java standaardomgeving. We behandelen de Java taal grondig, samen met belangrijke features als threads en user interface afhandeling. Na afloop kunt u uw eerste applicatie ontwikkelen of uw al bestaande applicaties verbeteren. U maakt uitgebreid kennis met begrippen zoals classes, objecten, interfaces, inheritance, polymorfisme, overloading en andere OO-concepten. Deze stevige training is bedoeld voor professionele ontwikkelaars die gedegen kennis van Java willen opdoen en al enige ervaring hebben met het programmeren in een andere programmeertaal. Deze cursus volgt het Blended Learning formaat van Info Support. De lesstof van de vijfdaagse cursus “Java Programming” is hierbij opgedeeld in eenvoudigere en lastige onderdelen. De eenvoudigere onderdelen komen aan bod in zelfstudie (ongeveer 40 uur). Voor de lastigere onderdelen maken we gebruik van een klassikale training (twee dagen). Ook hier is niet alleen aandacht voor de theorie, maar gaan we ook oefenen.
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Java.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.