Integrating Cloud Services with System Center Configuration Manager

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Veenendaal
2 dec. 2019 tot 3 dec. 2019
Veenendaal
6 apr. 2020 tot 7 apr. 2020
Veenendaal
11 mei. 2020 tot 12 mei. 2020
Veenendaal
8 jun. 2020 tot 9 jun. 2020

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

U studeert in uw eigen tempo in ons Open Leercentrum onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Dit is een tweedaagse cursus die de integratie van verschillende online cloudservices met Microsoft System Center Configuration Manager beschrijft. Deze cursus behandelt integratie met online services zoals Microsoft Store for Business, Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Het beschrijft ook hoe mobiele apparaten te beheren met behulp van methoden zoals on-premises beheer van mobiele apparaten en Exchange Server-integratie. Doelgroep Deze cursus is bedoeld voor ervaren IT-professionals, meestal beschreven als Enterprise Desktop Administrators (EDA's). Deze EDA's implementeren, beheren …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Office (beheer), Microsoft System Center, Microsoft Office 365, Cloud Computing en Excel.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

U studeert in uw eigen tempo in ons Open Leercentrum onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Dit is een tweedaagse cursus die de integratie van verschillende online cloudservices met Microsoft System Center Configuration Manager beschrijft. Deze cursus behandelt integratie met online services zoals Microsoft Store for Business, Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Het beschrijft ook hoe mobiele apparaten te beheren met behulp van methoden zoals on-premises beheer van mobiele apparaten en Exchange Server-integratie. Doelgroep Deze cursus is bedoeld voor ervaren IT-professionals, meestal beschreven als Enterprise Desktop Administrators (EDA's). Deze EDA's implementeren, beheren en onderhouden pc's, apparaten en toepassingen in middelgrote tot grote organisaties. Een aanzienlijk deel van deze doelgroep gebruikt of is van plan de nieuwste tak van Configuration Manager te gebruiken voor het beheren en implementeren van pc's, devices en toepassingen. Ook tot de doelgroep voor deze cursus behoren personen die geïnteresseerd zijn in het afleggen van examen 70-703: “Administering System Center Configuration Manager and Cloud Services Integration.”.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.