Implementing Microsoft SQL Server 2016 Integration Services Solutions

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Database professionals leren een data warehouse platform implementeren ter ondersteuning van een Business Intelligence oplossing. U leert ETL te implementeren met SQL Server Integration Services (SSIS). Na het afronden van de training, kunt u het volgende: - Beschrijf de belangrijkste elementen van een data warehousing oplossing - Implementeer control flows en data flows met SSIS - Creëer dynamische packages inclusief variabelen en parameters - Debug en deploy SSIS packages - Beschrijf de key features van SSIS Cursisten, die geïnteresseerd zijn in het implementeren van een data warehouse, kunnen de volledige training van 5 dagen volgen (Code MS20767). Voor meer informatie zie gerelateerde cu…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft SQL Server, Business intelligence, SQL, MySQL en ASL foundation.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Database professionals leren een data warehouse platform implementeren ter ondersteuning van een Business Intelligence oplossing. U leert ETL te implementeren met SQL Server Integration Services (SSIS). Na het afronden van de training, kunt u het volgende: - Beschrijf de belangrijkste elementen van een data warehousing oplossing - Implementeer control flows en data flows met SSIS - Creëer dynamische packages inclusief variabelen en parameters - Debug en deploy SSIS packages - Beschrijf de key features van SSIS Cursisten, die geïnteresseerd zijn in het implementeren van een data warehouse, kunnen de volledige training van 5 dagen volgen (Code MS20767). Voor meer informatie zie gerelateerde cursussen.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.