Enterprise Risk and Security Architecture (ERSA)

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Elke organisatie is afhankelijk van IT voor de uitvoering van de kernprocessen. Vanwege deze afhankelijkheid nemen informatiebeveiligingsrisico's aanzienlijk toe. Cybercrime groeit snel en leidt tot diverse inbreuken op de informatiebeveiliging, zoals: verstoring van de continuïteit van uw organisatie, informatie-uitval óf diefstal van klantgegevens. Informatiebeveiligingsrisico's zijn ernstige bedreigingen geworden en organisaties kunnen het zich niet veroorloven deze te negeren. De EU-richtlijn gegevensbescherming deelt strenge boetes als organisaties zich niet aan deze regels houden. Elke organisatie heeft een Enterprise Risk and Security Architecture om informatiebeveiligingsrisico's aan…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Risicomanagement, IT Beveiliging / Security, Risicoanalyse, Risico-inventarisatie & evaluatie en Risicogedrag.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Elke organisatie is afhankelijk van IT voor de uitvoering van de kernprocessen. Vanwege deze afhankelijkheid nemen informatiebeveiligingsrisico's aanzienlijk toe. Cybercrime groeit snel en leidt tot diverse inbreuken op de informatiebeveiliging, zoals: verstoring van de continuïteit van uw organisatie, informatie-uitval óf diefstal van klantgegevens. Informatiebeveiligingsrisico's zijn ernstige bedreigingen geworden en organisaties kunnen het zich niet veroorloven deze te negeren. De EU-richtlijn gegevensbescherming deelt strenge boetes als organisaties zich niet aan deze regels houden. Elke organisatie heeft een Enterprise Risk and Security Architecture om informatiebeveiligingsrisico's aan te pakken en hun privacy en informatie te beschermen. Hoe veilig is de organisatie? Ben je tevreden over de balans van informatiebeveiliging binnen de organisatie? Deze vragen zijn allemaal moeilijk te beantwoorden, zonder Enterprise Risk en Security Architecture (ERSA). Een ERSA biedt een kader om het privacy- en beveiligingsbeleid te koppelen aan operationele beveiligingsmaatregelen. Biedt inzicht en leidt tot de juiste balans van het beveiligingsniveau en de te nemen maatregelen. Het biedt een overzicht van de onderlinge afhankelijkheden tussen de zakelijke privacy- en beveiligingsvereisten op hoog niveau en de gedetailleerde, technische veiligheidsmaatregelen. Architectuur heeft een sterke focus op communicatie met veel Stakeholders om (digitale) transformatieprojecten het meest succesvol te maken. Het succes van agile architectuur is afhankelijk van een groot deel van het bedrijf en haar stakeholders. ERSA biedt inzicht om deze communicatie succesvol in te steken. Deze training wordt verzorgd door en op locatie van een partner van Info Support; Een eventuele kortingsregeling met Info Support is hier niet van toepassing. Wanneer u zich inschrijft met een Info Support Master Key Card worden extra dagen in rekening gebracht. Neem contact op met Info Support voor meer informatie.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.