Developing RESTful Web Services with Java

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Veenendaal
19 sep. 2019 tot 20 sep. 2019
Veenendaal
19 dec. 2019 tot 20 dec. 2019

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

In deze training leert u RESTful web services ontwikkelen en gebruiken op basis van Java technologie. RESTful web services worden steeds vaker gebruikt in plaats van SOAP web services en lenen zich vooral uitstekend voor het aanbieden van API’s op internet. Ondanks dat de concepten achter RESTful web services eenvoudig lijken, is het implementeren van goede services niet eenvoudig. In deze training leert u dit op de juiste manier doen. U leert alles over de theorie van RESTful web services en leert services ontwikkelen op basis van JAX-RS, de API om RESTful web services te ontwikkelen. Ook leert u verschillende type clients voor services te ontwikkelen. De training is gebaseerd op JAX-RS 2.0…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Java 7, Java EE, Java, JavaScript & AJAX en Java Certified Associate.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

In deze training leert u RESTful web services ontwikkelen en gebruiken op basis van Java technologie. RESTful web services worden steeds vaker gebruikt in plaats van SOAP web services en lenen zich vooral uitstekend voor het aanbieden van API’s op internet. Ondanks dat de concepten achter RESTful web services eenvoudig lijken, is het implementeren van goede services niet eenvoudig. In deze training leert u dit op de juiste manier doen. U leert alles over de theorie van RESTful web services en leert services ontwikkelen op basis van JAX-RS, de API om RESTful web services te ontwikkelen. Ook leert u verschillende type clients voor services te ontwikkelen. De training is gebaseerd op JAX-RS 2.0. Alle nieuwe features sinds Java EE 7 zullen aan bod komen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.