Developing Applications for iPhone Operating System

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

iPhone and iPad applicaties worden steeds belangrijker en vinden ook steeds meer hun weg in de zakelijke markt. Veel Java/C#/C++ ontwikkelaars willen dan ook op dit platform applicaties gaan ontwikkelen. Ondanks dat iOS een ontzettend mooi platform is, blijkt dit verre van eenvoudig. De eerste hobbel is al direct de taal zelf: Objective C. Dit is een dusdanig ander dialect dan C/C++ dat het vrij lastig is om hier als Java/C#/C++ ontwikkelaar mee aan de gang te gaan. De syntax is vreemd en de APIs en de tooling zijn anders. Als de taalhobbel eenmaal genomen is moet het platform zelf nog ontdekt worden. iOS is geheel gebaseerd op het MVC paradigma en heeft uitgebreide APIs om applicaties gehee…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

iPhone and iPad applicaties worden steeds belangrijker en vinden ook steeds meer hun weg in de zakelijke markt. Veel Java/C#/C++ ontwikkelaars willen dan ook op dit platform applicaties gaan ontwikkelen. Ondanks dat iOS een ontzettend mooi platform is, blijkt dit verre van eenvoudig. De eerste hobbel is al direct de taal zelf: Objective C. Dit is een dusdanig ander dialect dan C/C++ dat het vrij lastig is om hier als Java/C#/C++ ontwikkelaar mee aan de gang te gaan. De syntax is vreemd en de APIs en de tooling zijn anders. Als de taalhobbel eenmaal genomen is moet het platform zelf nog ontdekt worden. iOS is geheel gebaseerd op het MVC paradigma en heeft uitgebreide APIs om applicaties geheel van de gebruikelijke look&feel te voorzien. De training is een complete introductie op het iOS platform, gericht op ervaren Java/C#/C++ ontwikkelaars. U leert de taal Objective C kennen, en leert met de belangrijkste Core libraries werken. Vervolgens leert u hoe een iOS applicatie volgens het MVC paradigma wordt opgezet. Ook leert u de verschillende Navigation Controllers gebruiken om applicaties structuur te geven en tussen schermen te navigeren en leert u gebruik te maken van Table Views. Daarnaast leert u met de belangrijkste APIs werken om bijvoorbeeld background notifications te implementeren en met de agenda te kunnen werken. Ook leert u hoe u applicaties ontwikkelt die gebaseerd op dezelfde code base zowel op de iPhone als iPad werken. De training is de ideale introductie om voor iOS te leren ontwikkelen. Bij deelname aan deze training met een Info Support Master Key Card zullen extra dagen in rekening worden gebracht. Bel of mail Info Support voor meer informatie. Bij deelname aan deze training met uw eigen Mac (Notebook) ontvangt u een korting. Bel of mail Info Support voor meer informatie.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.