Develop Applications Using the Polymer Framework

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Web components zijn een HTML5 standaard in wording. Web components stellen u in staat om het shadow dom te gebruiken voor de isolatie van HTML/CSS en JavaScript en het beschikbaar stellen hiervan middels eigen elementen. Er zijn al veel componenten die op deze manier worden aangeboden in verschillende toolkits voor het bouwen van professionele en goed uitziende applicaties voor zowel desktop als mobile. In deze training leert u hoe u gebruik kunt maken van de Polymer toolkit en bibliotheek om deze applicaties te bouwen voor de hedendaagse browsers, zelfs browsers die nu nog geen ondersteuning hebben voor web component technologie. Deze training is een onderdeel van de vijfdaagse training Dev…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Primavera, Oracle, Business intelligence, Microsoft Access en Database management.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Web components zijn een HTML5 standaard in wording. Web components stellen u in staat om het shadow dom te gebruiken voor de isolatie van HTML/CSS en JavaScript en het beschikbaar stellen hiervan middels eigen elementen. Er zijn al veel componenten die op deze manier worden aangeboden in verschillende toolkits voor het bouwen van professionele en goed uitziende applicaties voor zowel desktop als mobile. In deze training leert u hoe u gebruik kunt maken van de Polymer toolkit en bibliotheek om deze applicaties te bouwen voor de hedendaagse browsers, zelfs browsers die nu nog geen ondersteuning hebben voor web component technologie. Deze training is een onderdeel van de vijfdaagse training Developing Apps and Elements with Polymer (POLDEV). De eerste 3 dagen correspondeert met de training 'Developing Polymer Elements' (POLDEVEL). De laatste 2 dagen correspondeert met de training 'Develop Applications Using the Polymer Framework' (POLDEVAP).
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.