Develop Applications Using the Polymer Framework

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
14 nov. 2019 tot 15 nov. 2019

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Web components zijn een HTML5 standaard in wording. Web components stellen u in staat om het shadow dom te gebruiken voor de isolatie van HTML/CSS en JavaScript en het beschikbaar stellen hiervan middels eigen elementen. Er zijn al veel componenten die op deze manier worden aangeboden in verschillende toolkits voor het bouwen van professionele en goed uitziende applicaties voor zowel desktop als mobile. In deze training leert u hoe u gebruik kunt maken van de Polymer toolkit en bibliotheek om deze applicaties te bouwen voor de hedendaagse browsers, zelfs browsers die nu nog geen ondersteuning hebben voor web component technologie. Deze training is een onderdeel van de vijfdaagse training Dev…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Programmeren (algemeen), Ruby (on Rails), Software Development / Ontwikkeling, R Programmeren en Angular.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Web components zijn een HTML5 standaard in wording. Web components stellen u in staat om het shadow dom te gebruiken voor de isolatie van HTML/CSS en JavaScript en het beschikbaar stellen hiervan middels eigen elementen. Er zijn al veel componenten die op deze manier worden aangeboden in verschillende toolkits voor het bouwen van professionele en goed uitziende applicaties voor zowel desktop als mobile. In deze training leert u hoe u gebruik kunt maken van de Polymer toolkit en bibliotheek om deze applicaties te bouwen voor de hedendaagse browsers, zelfs browsers die nu nog geen ondersteuning hebben voor web component technologie. Deze training is een onderdeel van de vijfdaagse training Developing Apps and Elements with Polymer (POLDEV). De eerste 3 dagen correspondeert met de training 'Developing Polymer Elements' (POLDEVEL). De laatste 2 dagen correspondeert met de training 'Develop Applications Using the Polymer Framework' (POLDEVAP).

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.