Designing Self-Service Business Intelligence and Big Data Solutions

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,5 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 11 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

In deze cursus leert u self-service Business Intelligence (BI) en Big Data analysis oplossingen implementeren met het Microsoft data platform. De cursus behandelt de redenen voor self-service BI, en behandeld hoe Microsoft SQL Server Reporting Services, Microsoft Excel en Microsoft SharePoint Server kan worden ingezet voor self-service analysis en reporting. Verder behandelt de cursus hoe Windows Azure HDInsight kan worden ingezet voor Big Data Analysis. De primaire doelgroep van de cursus bestaat uit database en BI professionals, die kennis en ervaring hebben met data warehouses en enterprise BI oplossingen in SQL Server omgevingen. Ervaren data analisten, die willen leren hoe Microsoft tec…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Business intelligence, Big Data, Datawarehouse, Businessarchitectuur en BiSL Foundation.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

In deze cursus leert u self-service Business Intelligence (BI) en Big Data analysis oplossingen implementeren met het Microsoft data platform. De cursus behandelt de redenen voor self-service BI, en behandeld hoe Microsoft SQL Server Reporting Services, Microsoft Excel en Microsoft SharePoint Server kan worden ingezet voor self-service analysis en reporting. Verder behandelt de cursus hoe Windows Azure HDInsight kan worden ingezet voor Big Data Analysis. De primaire doelgroep van de cursus bestaat uit database en BI professionals, die kennis en ervaring hebben met data warehouses en enterprise BI oplossingen in SQL Server omgevingen. Ervaren data analisten, die willen leren hoe Microsoft technologie kan worden ingezet voor self-service analysis en reporting behoren tevens tot de doelgroep. Na het afronden van de cursus bent u instaat om: • de belangrijkste functionaliteiten en voordelen van self-service BI te beschrijven. • analytical data models te implementeren met PowerPivot in Microsoft Excel. • data in een data model te importen met Power Query in Microsoft Excel. • interactieve data visualisaties te maken met Power View in Microsoft Excel. • geografische data visualisaties te maken met Power View in Microsoft Excel. • collaboratieve self-service BI oplossingen te implementeren met Microsoft SharePoint Server. • Windows Azure HDInsight in te zetten en te gebruiken voor Big Data analysis. • Pig en Hive te gebruiken voor het analyseren van Big Data uit Windows Azure HDInsight. • Big Data processen te ontwerpen en te implementeren ter ondersteuning van self-service BI. Het is mogelijk om alleen het self-service gedeelte MS20467S (2 dagen) of het Big Data (HDInsight) gedeelte MS20467G (1 dag) te volgen.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.