Designing and Implementing Big Data Solutions

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,5 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 11 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

In deze training leert u Big Data analysis oplossingen implementeren met het Microsoft data platform. De training behandelt hoe Windows Azure HDInsight kan worden ingezet voor Big Data Analysis. De primaire doelgroep van de training bestaat uit database en BI professionals, die kennis en ervaring hebben met data warehouses en enterprise BI oplossingen in SQL Server omgevingen. Na het afronden van de training zijn de cursisten instaat om: • Windows Azure HDInsight in te zetten en te gebruiken voor Big Data analysis. • Pig en Hive te gebruiken voor het analyseren van big data uit Windows Azure HDInsight. • Big Data processen te ontwerpen en te implementeren ter ondersteuning van self-service B…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Big Data, Python, Statistiek, Data Science en Data mining.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

In deze training leert u Big Data analysis oplossingen implementeren met het Microsoft data platform. De training behandelt hoe Windows Azure HDInsight kan worden ingezet voor Big Data Analysis. De primaire doelgroep van de training bestaat uit database en BI professionals, die kennis en ervaring hebben met data warehouses en enterprise BI oplossingen in SQL Server omgevingen. Na het afronden van de training zijn de cursisten instaat om: • Windows Azure HDInsight in te zetten en te gebruiken voor Big Data analysis. • Pig en Hive te gebruiken voor het analyseren van big data uit Windows Azure HDInsight. • Big Data processen te ontwerpen en te implementeren ter ondersteuning van self-service BI.
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Big Data.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.