Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,8 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 6,8 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Veenendaal
6 mei. 2020 tot 7 mei. 2020

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

U doet kennis en ervaring op over het toepassen van Azure bij het ontwikkelen, trainen en in productie nemen van uw machine learning oplossingen. De training begint met een overzicht van de Azure-diensten die data science ondersteunen. Vervolgens gaat de focus naar de voornaamste data science dienst, Azure Machine Learning service, om uw data science pipeline te automatiseren. Ten slotte leert u hoe u uw modellen en projecten kunt onderhouden en beheren in Azure Machine Learning service. Deze training is gericht op het toepassen van Azure voor data science en veronderstelt dat u al kennis van data science heeft. Deze training geldt ook als voorbereiding voor het gelijknamige examen (DP-100) …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Azure, Cloud Computing, VMware vCloud, Skype en Microsoft R.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

U doet kennis en ervaring op over het toepassen van Azure bij het ontwikkelen, trainen en in productie nemen van uw machine learning oplossingen. De training begint met een overzicht van de Azure-diensten die data science ondersteunen. Vervolgens gaat de focus naar de voornaamste data science dienst, Azure Machine Learning service, om uw data science pipeline te automatiseren. Ten slotte leert u hoe u uw modellen en projecten kunt onderhouden en beheren in Azure Machine Learning service. Deze training is gericht op het toepassen van Azure voor data science en veronderstelt dat u al kennis van data science heeft. Deze training geldt ook als voorbereiding voor het gelijknamige examen (DP-100) en de bijbehorende certificering Azure Data Scientist Associate.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.