Cucumber Java for Testers

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Deze driedaagse klassikale training helpt u om uw kennis en ervaring van Specification by Example (ook wel bekend als ATDD of BDD) op te bouwen. Na het volgen van deze training kunt u scenario's lezen en schrijven in Gherkin en deze scenario's automatiseren. Naast Cucumber voor Java wordt ook Selenium ingezet. Om succesvol met Selenium te kunnen werken leert u ook basis webconcepten. Veel testers zullen Cucumber en Selenium tegenkomen in een buildstraat. De training wordt afgerond met een demonstratie van een buildstraat van een uur, waarin ook de andere relevante tools worden getoond. Als tester krijgt u zo een goed beeld van de relevante concepten zoals u die in een Javaproject kunt tegenk…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Java, J2EE, Java Certified Associate, Java 7 en Java 8.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Deze driedaagse klassikale training helpt u om uw kennis en ervaring van Specification by Example (ook wel bekend als ATDD of BDD) op te bouwen. Na het volgen van deze training kunt u scenario's lezen en schrijven in Gherkin en deze scenario's automatiseren. Naast Cucumber voor Java wordt ook Selenium ingezet. Om succesvol met Selenium te kunnen werken leert u ook basis webconcepten. Veel testers zullen Cucumber en Selenium tegenkomen in een buildstraat. De training wordt afgerond met een demonstratie van een buildstraat van een uur, waarin ook de andere relevante tools worden getoond. Als tester krijgt u zo een goed beeld van de relevante concepten zoals u die in een Javaproject kunt tegenkomen.
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Java.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.