Continuous Delivery Essentials

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7 (uit 8 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Deze training is vervangen door de 'Modern Software Engineering Practices (MSEP)' training. Zie 'gerelateerde cursussen' voor meer informatie. In deze training maakt u kennis met Continuous Delivery. Deze training richt zich op ontwikkelaars, beheerders, projectmanagers, managers, architecten en een ieder die meer over Continuous Delivery wil weten. In de training bekijkt u de verschillende onderdelen van het proces, de principles en (best) practices. Om te bepalen hoe ver u bent met het invoeren van Continuous Delivery wordt er gebruik gemaakt van het Maturity Model. Daarnaast bekijkt u het verschil tussen Continuous Delivery en Continuous Deployment. Deze training geeft u verder inzicht wa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: IT Architectuur, Software Development / Ontwikkeling, DevOps, Business intelligence en Businessarchitectuur.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Deze training is vervangen door de 'Modern Software Engineering Practices (MSEP)' training. Zie 'gerelateerde cursussen' voor meer informatie. In deze training maakt u kennis met Continuous Delivery. Deze training richt zich op ontwikkelaars, beheerders, projectmanagers, managers, architecten en een ieder die meer over Continuous Delivery wil weten. In de training bekijkt u de verschillende onderdelen van het proces, de principles en (best) practices. Om te bepalen hoe ver u bent met het invoeren van Continuous Delivery wordt er gebruik gemaakt van het Maturity Model. Daarnaast bekijkt u het verschil tussen Continuous Delivery en Continuous Deployment. Deze training geeft u verder inzicht wat er voor nodig is om Continuous Delivery in u organisatie in te voeren. Wellicht ook nieuwe inzichten als u hiermee al bezig bent.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.