Building Professional Single Page Applications with AngularJS

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

JavaScript is hot. Met de komst van HTML5 en de wildgroei aan platformen voor smartphones en tablets is er een nieuwe vraag gekomen naar Javascript applicaties. En met de JavaScript Revival komen ook nieuwe JavaScript frameworks. AngularJS is een van die frameworks. - AngularJS is bedoeld voor het maken van Single Page Applications (SPA) - AngularJS maakt een professionele aanpak mogelijk (met o.a. Model-View-Controller, modules, templates, testen, dependency injection, mocks, etc.) - AngularJS is ontwikkeld door Google, en wordt ook door henzelf gebruikt (goede support, geen eendagsvlieg) - AngularJS heeft een steile leercurve (door de veelheid aan mogelijkheden is een leidraad wenselijk) H…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Angular, JavaScript, Programmeren (algemeen), jQuery en NodeJS.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

JavaScript is hot. Met de komst van HTML5 en de wildgroei aan platformen voor smartphones en tablets is er een nieuwe vraag gekomen naar Javascript applicaties. En met de JavaScript Revival komen ook nieuwe JavaScript frameworks. AngularJS is een van die frameworks. - AngularJS is bedoeld voor het maken van Single Page Applications (SPA) - AngularJS maakt een professionele aanpak mogelijk (met o.a. Model-View-Controller, modules, templates, testen, dependency injection, mocks, etc.) - AngularJS is ontwikkeld door Google, en wordt ook door henzelf gebruikt (goede support, geen eendagsvlieg) - AngularJS heeft een steile leercurve (door de veelheid aan mogelijkheden is een leidraad wenselijk) Het doel van deze training is dat u in staat gesteld wordt om een volwaardige en professionele Single Page Applicatie met het AngularJS Framework te kunnen bouwen. De cursist krijgt tijdens de cursus de mogelijkheid om de theorie toe te passen in de labomgeving. In deze labomgeving wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van AngularJS gerelateerde tools. Zo raakt de cursist gewend aan deze tools. Testen is een belangrijk onderwerp in AngularJS en wordt integraal in de cursus opgenomen. Elke keer als er een nieuw stuk theorie behandeld is, zal ook behandeld worden hoe dat betreffende onderdeel te testen is.
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.