Agile-Project Refreshment-Pitstop

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Op de Agile-Project Refreshment-Pitstop dag werkt u met uw team aan het verbeteren van de samenwerking in uw team en de uitvoer van uw project. Een goed team… … kan goed communiceren … heeft vertrouwen … vult elkaar aan … weet wat het moet doen … weet hoe het gedaan gaat worden … kan zichzelf verbeteren De dag heeft tot doel projectleden te helpen hun project en samenwerking een nieuwe impuls, richting en energie te geven. Dit bereiken we in een aantal werkvormen, speciaal afgestemd op het team en het project. De precieze inhoud en het resultaat van de dag wordt vooraf in afstemming bepaald met alle belanghebbenden middels een intake. In de ochtend richten we ons op communicatie en teambuild…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Agile, Projectmanagement, Scrum, Scrum Product Owner en Agile Coach.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Op de Agile-Project Refreshment-Pitstop dag werkt u met uw team aan het verbeteren van de samenwerking in uw team en de uitvoer van uw project. Een goed team… … kan goed communiceren … heeft vertrouwen … vult elkaar aan … weet wat het moet doen … weet hoe het gedaan gaat worden … kan zichzelf verbeteren De dag heeft tot doel projectleden te helpen hun project en samenwerking een nieuwe impuls, richting en energie te geven. Dit bereiken we in een aantal werkvormen, speciaal afgestemd op het team en het project. De precieze inhoud en het resultaat van de dag wordt vooraf in afstemming bepaald met alle belanghebbenden middels een intake. In de ochtend richten we ons op communicatie en teambuilding. De middag besteden we aan het project en het komen tot concrete verbeteringen. Doelgroep: Voor bestaande teams die zich willen verbeteren. Het hele traject ziet er als volgt uit: 1. Scan korte inventarisatie van de situatie en de vraag 2. Intake voorbereidende gesprekken om de Agile-Project Refreshment-Pitstop dag af te stemmen op het project 3. Uitvoer uitvoer van de Agile-Project Refreshment-Pitstop dag 4. Evaluatie gekeken wordt naar het effect van de Agile-Project Refreshment-Pitstop dag, de huidige situatie en mogelijke vervolgstappen voor het team De Agile-Project Refreshment-Pitstop dag kan uitgevoerd worden voor meerdere teams en projecten tegelijkertijd en vindt bij voorkeur op de projectlocatie plaats. Het kan onderdeel zijn van een meeromvattend coachingstraject.
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Agile.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.